ویزای تجاری چین یک فرصت استثنایی برای افرادی است که قصد دارند در حوزه تجارت با کشور چین فعالیت کنند. با نگاه اجمالی بر روند ….
ویزای تجاری چین یک فرصت استثنایی برای افرادی است که قصد دارند در حوزه تجارت با کشور چین فعالیت کنند. با نگاه اجمالی بر روند اقتصادی کشور چین از ابتدا تا کنون می توان متوجه شد که دولت چین تلاش های زیادی را برای تسخیر بازارهای جهانی انجام داده است، به طوری که از کشور چین به عنوان غول اقتصادی جهان یاد می شود. این کشور، هم اکنون با در اختیار داشتن بازارهای خاورمیانه، استرالیا و بسیاری از کشورهای اروپایی توانسته است از اقتصاد آمریکا نیز پیشی بگیرد. با بهروزسیر می توانید به این سرزمین سفر کنید و علاوه بر گشت و گذار در شهرهای مختلف، فعالیت اقتصادی خود را انجام دهید.
تجارت، یک عامل کلیدی و موثر در اقتصاد چین استو در طول ۲۵ سال پس از پیروزی حزب کمونیست در سال ۱۹۴۲ ، شرکت های بازرگانی چین به طور ناکارآمد به سمت مدرنیزه شدن حرکت کردند اما اثرات مطلوبی برای آنها در بر نداشت. با پیشرفت هایی که در سال ۱۹۷۸ برای جلوگیری از رکود اقتصادی و توسعه کسب و کارها به ویژه تجارت چین ایجاد شد، زمینه برای مبادلات کالا، صادرات و واردات با سایر کشورها از طریق دولت چین فراهم گشت. برای تجارت، برنامه ریزی های دقیق به صورت مرکزی و یکپارچه تدوین شد. تمام این تغییرات موجب گسترش تجارت داخلی و خارجی و تمرکز بر بازارهای آزاد و رشد اقتصادی چین گشت.
کشور چین یکی از بزرگترین مراکز صادر کننده در جهان محسوب میشود که با اقتصاد بسیار پیچیده در جایگاه بیست و سوم از نظر شاخص اقتصادی قرار دارد. در سال ۲۰۱۷ میزان صادرات کشور چین حدود 5/2 تریلیون دلار بوده است و میزان واردات آن حدود 5/1 بیلیون دلار ثبت شده است. رشد تجاری کشور چین در حالت مثبت قرار دارد و رقم آن معادل ۸۷۳ بیلیون دلار میباشد. شاخص درآمد در اثر فعالیت های تجارت بین المللی کشور چین با ویزای تجاری چین، رقم قابل توجهی در آمارها برای خود ثبت کرده است.
نام تجارت چین در کنار سایر کشورهای اقتصادی در جهان نظیر هنگ کنگ، ژاپن، آمریکا، آلمان و کره جنوبی با پیشرفته ترین آمار اقتصادی جهان ثبت شده است.
کشور چین از راه دریا و خشکی با کشورهای زیر در ارتباط است و معاملات تجاری بین المللی خود را از طریق ویزای تجاری چین تامین می کند:
افغانستان- بوتان- هنگ کنگ- هندوستان- قزاقستان- قرقیزستان- لائوس- ماکائو- مغولستان- پاکستان- نپال- کره شمالی- ویتنام- روسیه- تاجیکستان ( ارتباط از راه های خشکی) و کشورهای برونی- اندونزی- ژاپن- کره جنوبی- مالزی- فیلیپین- تایوان ( از راه ارتباط دریایی)
ویزای تجاری چین برای صادرات و واردات کالا و همکاری های بین المللی، یک مدرک معتبر و ضروریست. ویزای تجاری چین از نوع ویزای M به نوعی ویزای تجاری گفته میشود که برای شرکتهای خارجی برای فعالیت کوتاه مدت در کشور چین صادر می گردد.
فعالان اقتصادی، شرکت ها و افرادی که مایل به شرکت در نمایشگاه های تجاری چین، بازدید از کارخانه ها یا مذاکره با مشتریان و عقد قرارداد تجاری با صنایع چین هستند و قصد دارند به این سرزمین سفر کنند، ویزای تجاری M را دریافت می کنند.
مدت اقامت مجاز در کشور چین از طریق ویزای تجاری چین M معمولاً ۳۰ روزه است. بستگی به درخواست افراد و ملیت آنها ممکن است ویزای چند ساله به طور مثال ویزای ده ساله چین برای افراد صادر شود؛ این شرایط برای شهروندان کانادا، آرژانتین و آمریکا صادق است.
از منظر دیگر ویزای تجاری چین در دو گروه M و گروه F برای افراد صادر می شود. ویزای M برای افرادی است که قصد تبادل کالا با شرکت های چینی را دارند، اما ویزای F برای افرادی صادر می شود که برای مبادلات علمی و فناوری یا فرهنگی و با اهداف غیر تجاری به چین سفر می کنند. مدت این ویزا ۱۲ ماه است. نسبت به سایر انواع ویزای تجاری چین یا ویزای توریستی چین، دریافت آن ساده تر است.
صدور ویزای تجاری چین برای شهروندان آمریکایی و کانادایی، انگلستان و استرالیا هزینه های مختلفی بر اساس مدت زمان اقامت و شرایط کسب و کار آنها تعیین می شود.
برگزاری نمایشگاههای کشور چین فرصتی هستند که صاحبان کسب و کارها و شرکتها میتوانند فعالیت خود را به صورت بینالمللی آغاز کنند. نمایشگاه های بین المللی چین در شهرهای شنزن، شانگهای و شهر پکن به صورت رسمی برگزار میشوند و عناوین مختلفی را در بر می گیرند.