مساعدت بهروزسیر در تكمیل فرم ویزای 2018 و 2019 چین

فرم ویزای 2018 و 2019 چین را باید با دقت هر چه تمام تر تكمیل كنید تا بتوانید به كشور چین وارد شوید.

شرایط درخواست ویزا در چین

شرایط عمومی: گذرنامه ، فرم درخواست ویزا و عکس

  1. گذرنامه اصلی با حداقل دو صفحه ویزا خالی و حداقل 6 ماه اعتبار باقی مانده ، و در صورت جداگانه ، یک نسخه عکس از صفحه اطلاعات و صفحه عکس گذرنامه.
  2. یک فرم درخواست ویزا چین تکمیل شده با یک عکس جدید برای گذرنامه 33× 48 میلی متر ،سر برهنه ، صورت کامل ، و با پس زمینه سفید).

در صورت درخواست در کشور ثالث ، باید مدرک اقامت قانونی یا اجازه اقامت قانونی ، یعنی اصل و فتوکپی ویزای معتبر خود یا گواهی های اقامت ، اشتغال یا وضعیت دانشجویی یا سایر گواهی های معتبر اقامت قانونی را ارائه دهید. با بهروز سیر می توانید فرم ویزای 2018 و 2019 چین را به آسانی تكمیل كنید.

فرم خالی ویزای 2018 و 2019 چین

فرم ویزای 2018 و 2019 چین تجاری (M)

اسناد مربوط به فعالیت تجاری صادره توسط شریک تجاری در چین ، دعوت نامه نمایشگاه یا سایر دعوتنامه توسط نهاد یا شخص ذی ربط صادر را ارائه كنید. فرم ویزای 2018 و 2019 چین بسیار مهم بوده و با دقت و حوصله آن را تكمیل كرده و به سفارت چین تحویل دهید.

نمونه فرم ویزای چین

فرم ویزای 2018 و 2019 چین بازدید غیر تجاری (F)

دعوت نامه صادره توسط یک نهاد یا فرد ذیربط در چین ، با جزئیاتی که در بالا برای ویزای توریستی توضیح داده شده است. بهروز سیر در زمینه مهاجرت و مسافرت به چین ، متخصص و مجرب است.

فرم ویزای 2018 و 2019 چین دانشجویی (X)

اصلی و فتوکپی نامه پذیرش صادره توسط مدرسه یا افراد دیگر در جمهوری خلق چین.

در مورد ویزای X1 با مدت اقامت بیش از 6 ماه ، متقاضیان نیز باید اصلی و فتوکپی درخواست ویزا برای تحصیل در چین (فرم JW201 یا فرم JW202) ارائه كنند.

فرم خالی ویزای 2018 و 2019 چین را باید به دقت مطالعه كرده و تكمیل كنید تا بتوانید مجوز ورود به كشور چین را دریافت كنید. فرم ویزای 2018 و 2019 چین در واقع مجوز ورود شما به كشور پهناور چین است.

شرایط عكس ویزای چین -بهروزسیر

شرایط عكس در ویزای 2018 و 2019 چین

فرم ویزای 2018 و 2019 چین کار / اشتغال (Z)

یکی از مجوزهای کاری زیر مورد نیاز است:

  1. اجازه اشتغال افراد خارجی كه توسط وزارت منابع انسانی و تأمین اجتماعی PRC صادر شده است.
  2. گواهی ثبت دفاتر نمایندگی اقامت شرکتهای کشورهای خارجی (مناطق) صادر شده توسط مقامات چینی از مدیریت صنعتی و تجاری.
  3. سند مصوب برای اجراهای تجاری صادر شده توسط مقامات دولت چین برای امور فرهنگی.

4- دعوت نامه ، خارجی ها برای عملیات نفت فلات قاره صادر شده توسط شرکت ملی نفت فلات قاره.

مدت اقامت ویزای چین -بهروزسیر

مدت اقامت ویزای 2018 و 2019 چین

فرم ویزای 2018 و 2019 چین بازدید خصوصی (S)

  1. دعوت نامه از یک خارجی که ویزای کار Z یا X دانش آموزی را در چین به شما ارائه كند.
  2. فتوکپی از گذرنامه و اجازه اقامت فرد دعوت شده
  3. اثبات خویشاوندی مانند گواهی ازدواج ، شناسنامه ، صدور گواهینامه خویشاوندی صادر شده توسط دفتر امنیت عمومی یا گواهی نامه معتبر از خویشاوندی (اصلی و کپی)

برای كسانی كه برای امور خصوصی به غیر از خانواده مراجعه می كنند ، مستنداتی كه ماهیت امور خصوصی را مشخص كند باید طبق خواسته مأمور كنسول تهیه كنند.

فرم ویزای 2018 و 2019 چین تجدید خانواده (Q)

  1. دعوت نامه صادره توسط یک شهروند چینی یا شهروند خارجی با اجازه اقامت دائم چینی.
  2. فتوکپی شناسه چینی یا گذرنامه خارجی و اجازه اقامت دائم
  3. ویزای Q1 – اثبات خویشاوندی مانند گواهی ازدواج ، شناسنامه ، صدور گواهینامه خویشاوندی صادر شده توسط دفتر امنیت عمومی یا گواهی نامه معتبر از خویشاوندی (اصلی و کپی)

یادآوری ویژه فرم ویزای 2018 و 2019 چین

  1. به طور کلی ، دعوت نامه به صورت نمابر ، فتوکپی یا چاپ كامپیوتر قابل قبول است ، اما افسر کنسولی ممکن است در صورت لزوم به اصل نامه دعوت نیز نیاز داشته باشد.

2- مأمور كنسولگری ممكن است پس از اعلام سفارت / كنسولگری در صورت لزوم به اسناد اثبات یا مواد اضافی یا مصاحبه یا تأیید امضای اسناد مربوط به درخواست اقدام كند.

گرفتن فرم ویزا 2018 و 2019 چین چقدر طول می کشد؟

اگر کلیه مدارک لازم را دراختیار داشته باشید و گذرنامه ای با اعتبار حداقل شش ماه و دو صفحه خالی داشته باشید ، برای دریافت ویزای چینی باید بین دو (در صورت درخواست سرویس اکسپرس) طول بکشد.

توجه داشته باشید که می توانید از سرویس فوری (یک روز کاری) فقط در برخی کشورها (به عنوان مثال ایالات متحده) و فقط در موارد اضطراری شدید با تأیید دفتر کنسولگری چین استفاده كنید.

بهترین زمان برای درخواست ویزای چینی بین دو ماه تا پانزده روز قبل از عزیمت شما است. نمی توانید برای ویزا خود خیلی زود درخواست کنید زیرا اگر از آن استفاده نکنید ، ویزا پس از 90 روز (یا در بعضی موارد 180 روز) منقضی می شود ، از روزی که شما آن را بدست آورده اید.

برای اطلاع از هزینه انواع ویزای کشور چین به صفحه ویزای چین وارد شده و از اخرین قیمت ها با خبر شوید.

منابع

  1. https://www.saporedicina.com/
  2. https://www.travelchinaguide.com/