ویزای ایران بهروزسیر

ویزای ایران

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت
ویزای یک ماهه توریستی ایرانویزای توریستی ایران دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا است و در این مدت مسافر می تواند 30 روز اقامت داشته باشد.1- اسکن رنگی پاسپورت و عکس مهمان
2- اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان
3- فرم اطلاعات مسافر
4- تسویه کامل
10 روز کاری40.000 تومان

نوع ویزامدت زمانقیمت
ویزای یک ماهه توریستی ایران10 روز کاری40.000 تومان

وزارت امور خارجه ایران برای دریافت ویزای ایران 2 راه پیش روی مسافران گذاشته است:

الف) هر فرد می‌تواند با مراجعه به وب‌سایت وزارت امور خارجه ایران و پر کردن فرم ویزای ایران اقدام به ثبت‌نام ویزای ایران کند.
ب) اقدام از طریق آژانس مسافرتی بهروزسیر که مجوز اخذ ویزا را دارد. اخذ ویزای ایران با کمک آژانس مسافرتی بهروزسیر راحت‌تر و سریع‌تر است و نیازی نیست که مراجعه‌کنندگان نگران کاغذبازی‌های اداری یا ناآشنایی با مراحل باشند.

همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس وزارت امور خارجه : جمهوری اسلامی ایران، تهران، میدان امام خمینی (ره) -خیابان امام خمینی (ره) – وزارت امور خارجه
  • تلفن : 61151-021
  • فکس : 61154275-021
  • ایمیل : info@mfa.gov.ir
  • سایت :   www.mfa.ir
  • روز و ساعات کاری وزارت امور خارجه در تهران:
    •  ساعات کار اداری بخش های مختلف وزارت امور خارجه : روزهای شنبه لغایت چهارشنبه از ساعت 7:45 صبح الی 16:15 بعد از ظهر می باشد.
    • ساعت کار اداری ادارات کنسولی وزارت امور خارجه : روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:45 الی 16:15 می باشد.

    • ساعت پذیرش مراجعین ادارات کنسولی در ساختمان شماره 3 وزارت امور خارجه واقع در خیابان امام خمینی (ره) جنب سر درباغ ملی از ساعت 8:30 الی 14:30 می باشد.

    • ساعت پذیرش مراجعین اداره تائید اسناد درساختمان شماره 9 وزارت امور خارجه واقع در خیابان امام خمینی (ره) سر درباغ ملی – میدان مشق از ساعت 8:30 الی 13:30 می باشد.

به طور کلی ایران برای گردشگران خارجی (اتباع خارجی) 13 نوع ویزا یا روادید صادر می‌کند:

1.ویزا برای گروه‌های علمی یا ورزشکاران که قصد ورود دو یا چندباره به ایران را دارند.
2.ویزای توریستی یا سیاحتی برای گردشگران خارجی که قصد دیدن جاذبه‌های گردشگری ایران را دارند.
3.ویزای زیارتی برای گردشگرانی که قصد سفر به زیارتگاه‌های ایران را دارند.
4.ویزای سیاسی مخصوص مقامات دولتی و سیاسی سایر کشورها است که برای انجام رایزنی‌های سیاسی به ایران می‌آیند.
5.ویزای تحصیلی برای کلیه‌ی افرادی که قصد ادمه تحصیل در ایران را دارند مانند دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی.
6.ویزای اجازه یا حق کار برای افرادی که می‌خواهند در ایران کار کنند. این نوع ویزا برای اتباع برخی از کشورها سخت‌تر است و با حساسیت بیشتری صادر می‌شود.
7.ویزای ترانزیت و عبور برای افرادی صادر می‌شود که قصد سفر به کشور سومی را از طریق کشور جمهوری اسلامی ایران دارند. حداکثر مدت زمان این ویزا 7 روز است. مهمان‌داران هواپیما، کارکنان قطار، رانندگان وسایل نقلیه‌ی عمومی، خدمه‌ی کشتی یا افرادی که قصد ماندن در ایران را ندارند و فقط از ایران عبور می‌کنند باید ویزای ترانزیت یا عبور ایران را بگیرند.
8.ویزای مطبوعاتی برای افرادی که با هدف پوشش خبری وارد ایران می‌شوند، صادر خواهد شد. خبرنگاران، عکاسان و روزنامه‌نگاران برای ورود به ایران باید این ویزا را بگیرند.
9.ویزای تجاری برای افرادی که به منظور شرکت در جلسات تجاری و امضای قراردادهای تجاری به ایران می‌آیند.
10.ویزای متعدد یا مولتی برای بعضی از کارشناسان و بازرگانانی که در طول دوره‌ای مشخص مجبورند چندبار به ایران سفر کنند.
11.ویزای الحاق به خانواده برای افرادی است که قصد ثبت ازدواج در ایران را دارند و آقایان سایر کشورها که همسر ایرانی دارند.
12.ویزای اتباع خارجی دارای مادر ایرانی برای آن افرادی صادر می‌شود که مادر ایرانی دارند.
13.ویزای خروج برای ایرانیانی که تابعیت ایرانی خود را ترک کرده‌اند.

1- اسکن رنگی پاسپورت و عکس مهمان

2- اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان

3- فرم اطلاعات مسافر

4- تسویه کامل

1- اخذ وقت سفارت ایران

2- پر کردن فرم درخواست ویزای ایران

3- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای ایران

4- پرداخت هزینه ها