ویزای تاجیکستان بهروزسیر

ویزای تاجیکستان

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت
ویزای بدون مصاحبه ویزا توریستی تاجیکستان 1 ماه اقامت دارد که از تاریخ درخواست مسافر میباشد 1- اصل پاسپورت
2- 2 قطعه عکس 4*3
3- مشخصات فردی
4- تاریخ شروع ویزا ( تایخ سفر )
5- تسویه کامل
6- رزرو هتل در تاجیکستان
2 روز کاری 58 دلار
وقت سفارت جهت ویزا 2 روز کاری 100.000 تومان

نوع ویزا مدت زمان قیمت
ویزای بدوم مصاحبه 2 روز کاری 58 دلار
وقت سفارت جهت ویزا 2 روز کاری 100.000 تومان

  • درباره ویزای تاجیکستان

چگونه ویزای تاجیکستان بگیریم؟

توضیحات ویزای تاجیکستان