هدر ویزا بهروزسیر

ویزای تاجیکستان

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت
وقت سفارت جهت ویزای تاجیکستانویزا توریستی تاجیکستان 1 ماه اقامت دارد که از تاریخ درخواست مسافر میباشد
* الکترونیک ویزا بدون مصاحبه و انگشت نگاری انجام میشود
1- اصل پاسپورت
2- 2 قطعه عکس 4*3
3- مشخصات فردی
4- تاریخ شروع ویزا ( تایخ سفر )
5- تسویه کامل
6- رزرو هتل در تاجیکستان
2 روز کاری100.000 تومان
نوع ویزامدت زمانقیمت
وقت سفارت جهت ویزا2 روز کاری100.000 تومان

تاجیکستان کشوری در آسیای مرکزی است که با کشورهای افغانستان، چین، قرقیزستان و ازبکستان همسایه می باشد. این کشور به داشتن کوه های ناهموار شناخته شده است و مقصدی مناسب برای کوهنوردی و طبیعت گردی به شمار می رود. قبل از رزرو تور تاجیکستان شما باید برای اخذ ویزای تاجیکستان اقدام کنید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس سفارت تاجیکستان : تهران ، ضلع شمالی کاخ نیاوران، خیابان شهید زینعلی، کوچه سوم، پلاک 10
  • سایت : http://www.tajembiran.tj/fa
  • تلفن : 02122299584, 02122834650
  • فکس : 02122809299
  • ایمیل : tajemb.ir@yahoo.com / tajemb.ir@list.ru/ tajemb.ir@gmail.com
  • روز و ساعات کاری سفارت کشور تاجیکستان در تهران: از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰  تعطیل ناهار از ساعت 12.30 الی 14.00
  • ویزای توریستی تاجیکستان
    • با مصاحبه
    • بی مصاحبه
  1. 1- اصل پاسپورت
  2.  2 قطعه عکس 4*3
  3.  مشخصات فردی
  4.  تاریخ شروع ویزا ( تایخ سفر )
  5.  تسویه کامل
  6.  رزرو هتل در تاجیکستان
  1.  اخذ وقت سفارت قزاقستان
  2.  پر کردن فرم درخواست ویزای تاجیکستان
  3.  تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای تاجیکستان
  4. 4- پرداخت هزینه ها
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر