ویزای تاجیکستان بهروزسیر

ویزای تاجیکستان

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت
وقت سفارت جهت ویزای تاجیکستان ویزا توریستی تاجیکستان 1 ماه اقامت دارد که از تاریخ درخواست مسافر میباشد
* الکترونیک ویزا بدون مصاحبه و انگشت نگاری انجام میشود
1- اصل پاسپورت
2- 2 قطعه عکس 4*3
3- مشخصات فردی
4- تاریخ شروع ویزا ( تایخ سفر )
5- تسویه کامل
6- رزرو هتل در تاجیکستان
2 روز کاری 100.000 تومان

نوع ویزا مدت زمان قیمت
وقت سفارت جهت ویزا 2 روز کاری 100.000 تومان

تاجیکستان کشوری در آسیای مرکزی است که با کشورهای افغانستان، چین، قرقیزستان و ازبکستان همسایه می باشد. این کشور به داشتن کوه های ناهموار شناخته شده است و مقصدی مناسب برای کوهنوردی و طبیعت گردی به شمار می رود. قبل از رزرو تور تاجیکستان شما باید برای اخذ ویزای تاجیکستان اقدام کنید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس ۴۱۵۱۶-۰۲۱ و ۸۸۵۰۱۸۵۲-۰۲۱ شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس سفارت تاجیکستان :  تهران ، ضلع شمالی کاخ نیاوران، خیابان شهید زینعلی، کوچه سوم، پلاک ۱۰
  • سایت : http://www.tajembiran.tj/fa
  • تلفن : ۰۲۱۲۲۲۹۹۵۸۴, ۰۲۱۲۲۸۳۴۶۵۰
  • فکس : ۰۲۱۲۲۸۰۹۲۹۹
  • ایمیل : tajemb.ir@yahoo.com / tajemb.ir@list.ru/ tajemb.ir@gmail.com
  • روز و ساعات کاری سفارت کشور تاجیکستان در تهران:   از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰  تعطیل ناهار از ساعت ۱۲٫۳۰ الی ۱۴٫۰۰
  • ویزای توریستی تاجیکستان
    • با مصاحبه
    • بی مصاحبه

1- اصل پاسپورت
۲- ۲ قطعه عکس ۴*۳
۳- مشخصات فردی
۴- تاریخ شروع ویزا ( تایخ سفر )
۵- تسویه کامل
۶- رزرو هتل در تاجیکستان

1- اخذ وقت سفارت قزاقستان

۲- پر کردن فرم درخواست ویزای تاجیکستان

۳- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای تاجیکستان

۴- پرداخت هزینه ها