ویزا بهروزسیر

ویزای سنگاپور

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(دلار)
2 ماهه توریستی دبل عادی این نوع از ویزای سنگاپور دارای 2 ماه اعتبار می باشد و در طی این مدت می تواند 2 بار به کشور سنگاپور وارد شود و در هر بار 14 روز اقامت داشته باشد 1- اسکن رنگی عکس (نمونه پاسپورت نباشد)
2- اسکن رنگی پاسپورت با فرمت JPG در یک فایل برای هر مسافر جداگانه
3- واچر هتل حقیقی و رزرو بلیت
4- تسویه کامل
5- صدور ویزای دبل منوط به تشخیص اداره IMMIGRATION سنگاپور خواهد بود.
15 روز کاری 70

نوع ویزا مدت زمان قیمت(دلار)
2 ماهه توریستی دبل عادی 15 روز کاری 70

  • درباره ویزای سنگاپور

چگونه ویزای سنگاپور بگیریم؟

توضیحات ویزای سنگاپور