هدر ویزا بهروزسیر

ویزای فیلیپین

فیلیپین - بهروزسیر
نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی با مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپیناین ویزا مناسب افراد با قصد سفر گردشگری و تفریحی است که البته نیاز به مصاحبه حضوری دارد. دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا می باشد و در مسافر پس از ورود به فیلیپین تنها اجازه اقامت به مدت 2 هفته را دارد.1- اصل پاسپورت
2- 1قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل و بلیط(بامصاحبه)
4- کپی شناسنامه صفحه 1و2
5- کارت ملی
6- مشخصات فردی
7- تمکن بالای 20 میلیون لاتین
10-8 روز کاری80
ویزای توریستی عادی بدون مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپیناین ویزا مناسب افراد با قصد سفر گردشگری و تفریحی است و بدون مصاحبه صادر می شود. دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا می باشد و در مسافر پس از ورود به فیلیپین تنها اجازه اقامت به مدت 2 هفته را دارد.10-8 روز کاری130
نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی با مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین8- 10 روز کاری80
ویزای توریستی عادی بدون مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین130

فیلیپین کشوری به صورت مجمع الجزایز در جنوب شرقی آسیا است که هر ساله میلیون ها نفر توریست به این کشور زیبا سفر می کنند.

این کشور دارای جاذبه های طبیعی و توریستی فروانی است که برای استراحت و تجارت و حتی تحصیل مناسب است.

هر متقاضی برای ورود به فیلیپین از پیش نیاز به اخذ ویزای فیلیپین دارد با توجه به نوع سفر و نیاز خود، ویزای فیلیپین مورد نظر را از  آژانس مسافرتی بهروزسیر با کمترین هزینه اخذ نمایید

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا با تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک وی، خیابان خیام، پلاک ۹
  • تلفن سفارت: ۲۲۶۶۸۷۷۴-۰۲۱ | ۲۲۶۶۸۷۷۵-۰۲۱
  • فاکس سفارت: ۲۲۶۶۸۹۹۰-۰۲۱
  • آدرس پست الکترونیکی : tehran.pe@dfa.gov.ph
  • وب سایت سفارت فیلیپین: tehranpe.dfa.gov.ph
  • ساعت و روزهای کاری: سفارت فیلیپین در تهران روزهای یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت  ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰ فعالیت می کنند.

برای اخذ هر نوع ویزای فیلیپین نیازی نیست مستقیما به سفارت فیلیپین مراجعه کنید. بلکه می توانید تنها با ارائه مدارک لازم به آژانس مسافرتی بهروزسیر مراحل اخذ ویزای فیلیپین را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای فیلیپین شما از طرف سفارت صادر گردد.

  • ویزای توریستی فلیپین
  • ویزای تجاری فلیپین
  • ویزای تحصیلی فلیپین
  1. اصل پاسپورت
  2. 1 قطعه عکس 3*4
  3.  رزرو هتل و بلیط(بامصاحبه)
  4.  کپی شناسنامه صفحه 1و2
  5.  کارت ملی
  6.  مشخصات فردی
  7.  تمکن بالای 20 میلیون لاتین
  1. اخذ وقت سفارت فیلیپین
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای فیلیپین
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای فیلیپین
  4. پرداخت هزینه ها
  5. انجام مصاحبه و منتظر ماندن جهت صدور ویزای فیلیپین
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر