ویزای فلیپین بهروزسیر

ویزای فیلیپین

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی با مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین این ویزا مناسب افراد با قصد سفر گردشگری و تفریحی است که البته نیاز به مصاحبه حضوری دارد. دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا می باشد و در مسافر پس از ورود به فیلیپین تنها اجازه اقامت به مدت 2 هفته را دارد. 1- اصل پاسپورت
2- 1قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل و بلیط(بامصاحبه)
4- کپی شناسنامه صفحه 1و2
5- کارت ملی
6- مشخصات فردی
7- تمکن بالای 20 میلیون لاتین
10-8 روز کاری 70
ویزای توریستی عادی بدون مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین این ویزا مناسب افراد با قصد سفر گردشگری و تفریحی است و بدون مصاحبه صادر می شود. دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا می باشد و در مسافر پس از ورود به فیلیپین تنها اجازه اقامت به مدت 2 هفته را دارد. 10-8 روز کاری 165

نوع ویزا مدت زمان قیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی با مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین 8- 10 روز کاری 70
ویزای توریستی عادی بدون مصاحبه 3 ماه اعتبار 2 هفته اقامت فیلیپین 165

فیلیپین کشوری به صورت مجمع الجزایز در جنوب شرقی آسیا است که هر ساله میلیون ها نفر توریست به این کشور زیبا سفر می کنند.

این کشور دارای جاذبه های طبیعی و توریستی فروانی است که برای استراحت و تجارت و حتی تحصیل مناسب است.

هر متقاضی برای ورود به فیلیپین از پیش نیاز به اخذ ویزای فیلیپین دارد با توجه به نوع سفر و نیاز خود، ویزای فیلیپین مورد نظر را از  آژانس مسافرتی بهروزسیر با کمترین هزینه اخذ نمایید

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا با تماس ۴۱۵۱۶-۰۲۱ و ۸۸۵۰۱۸۵۲-۰۲۱ شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک وی، خیابان خیام، پلاک ۹
  • تلفن سفارت: ۲۲۶۶۸۷۷۴-۰۲۱ | ۲۲۶۶۸۷۷۵-۰۲۱
  • فاکس سفارت: ۲۲۶۶۸۹۹۰-۰۲۱
  • آدرس پست الکترونیکی : tehran.pe@dfa.gov.ph
  • وب سایت سفارت فیلیپین: tehranpe.dfa.gov.ph
  • ساعت و روزهای کاری: سفارت فیلیپین در تهران روزهای یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت  ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰ فعالیت می کنند.

برای اخذ هر نوع ویزای فیلیپین نیازی نیست مستقیما به سفارت فیلیپین مراجعه کنید. بلکه می توانید تنها با ارائه مدارک لازم به آژانس مسافرتی بهروزسیر مراحل اخذ ویزای فیلیپین را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای فیلیپین شما از طرف سفارت صادر گردد.

  • ویزای توریستی فلیپین
  • ویزای تجاری فلیپین
  • ویزای تحصیلی فلیپین

1- اصل پاسپورت
۲- ۱قطعه عکس ۳*۴
۳- رزرو هتل و بلیط(بامصاحبه)
۴- کپی شناسنامه صفحه ۱و۲
۵- کارت ملی
۶- مشخصات فردی
۷- تمکن بالای ۲۰ میلیون لاتین

1- اخذ وقت سفارت فیلیپین

۲- پر کردن فرم درخواست ویزای فیلیپین

۳- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای فیلیپین

۴- پرداخت هزینه ها

۵- انجام مصاحبه و منتظر ماندن جهت صدور ویزای فیلیپین

ویزای چین بهروزسیر فوتر