هدر ویزا بهروزسیر

ویزای قرقیزستان

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای 1 ماهه توریستی الکترونیک قرقیزستاناز تاریخ صدور دارای 30 روز اعتبار می باشد و مسافر تنها یک بار اجازه ورود به قرقیزستان را دارد.1- اصل پاسپورت
2- ۲ قطعه عکس ۳*۴
3- تسویه کامل
4- ارائه رزرو قطعی هتل
5- ارائه بلیط هواپیما
6- مشخصات فردی
7- حضور مسافر در ایران الزامی است
8- ویزای الکترونیک قرقیزستان کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمی گردد.
چنانچه قصد ارسال درخواست ویزای الکترونیکی قرقیزستان را دارید باید در نظر بگیرید که با این نوع ویزا تنها از طریق مرز زمینی اق جل واقع در مرز میان قرقیزستان و قزاقستان و یا فرودگاه ماناس و اوش میتوان وارد این کشور شد.
3-4 روز کاری50
ویزای 1 ماهه توریستی 2 بار ورود قرقیزستاناعتبار این ویزا 30 روزه می باشد و در این مدت مسافر به قصد گردشگری می تواند دو بار به خاک قرقیزستان وارد شود.3-4 روز کاری75
ویزای 3 ماهه توریستی 1 بار ورود قرقیزستاناعتبار این ویزا 3 ماه پس از تاریخ صدور می باشد و یک بار ورود است.3-4 روز کاری65
ویزای 1 ماهه توریستی عادیاز تاریخ صدور دارای 30 روز اعتبار می باشد و مسافر تنها یک بار اجازه ورود به قرقیزستان را دارد8 روز کاری80
ویزای 1 ماهه لیبل قرقیزستاناین نوع ویزا مناسب افرادی است که در مدت یک ماه اعتبار ویزا، چند بار به کشور قرقیزستان رفت و آمد می کنند.3-4 روز کاری110
ویزای 3 ماهه مولتی قرقیزستاناعتبار این ویزا 3 ماه است و در این مدت مسافر چند بار می تواند وارد خاک قرقیزستان شود.3-4 روز کاری185
نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای 1 ماهه توریستی الکترونیک قرقیزستان7 روز کاری50
ویزای 1 ماهه توریستی 2 بار ورود الکترونیک قرقیزستان3-4 روز کاری75
ویزای 1 ماهه لیبل توریستی عادی قرقیزستان8 روز کاری80
ویزای 1 ماهه لیبل فوری قرقیزستان3 روز کاری110
ویزای 3 ماهه توریستی 1بار ورودالکترونیک قرقیزستان3-4 روز کاری65
ویزای 3 ماهه مولتی الکترونیک قرقیزستان3-4 روز کاری185

قرقیزستان کشوری در منطقه خشک آسیای مرکزی و شهر بیشکک پایتخت آن می باشد. هر متقاضی برای ورود به خاک قرقیزستان نیاز به اخذ ویزای قرقیزستان دارد. متقاضی می بایست قبل از سفر و با توجه به نیاز خود، یکی از انواع ویزای قرقیزستان را انتخاب نموده و نسبت به اخذ آن از طریق آژانس بهروزسیر اقدام نماید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس: تهران- خیابان پاسداران- نارنجستان پنجم- پلاک
  • ۱۲تلفن: ۲۲۸۳۰۳۵۴-۰۲۱
  • فکس: ۲۲۲۸۱۷۲۰-۰۲۱
  • ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۸

برای اخذ هر نوع ویزای قرقیزستان نیازی نیست مستقیما به سفارت قرقیزستان مراجعه کنید. بلکه می توانید تنها با ارائه مدارک لازم به آژانس مسافرتی بهروزسیر مراحل اخذ ویزای قرقیزستان را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای قرقیزستان شما از طرف سفارت صادر گردد.

  • ویزای توریستی قرقیزستان : به افرادی تعلق دارد که به قصد سفر تفریحی و گردشگری وارد کشور قرقیزستان می شوند. ویزای توریستی قرقیزستان به چند نوع (یکبار ورود،سه ماهه – دوبار ورود،یک ماهه – یکبارورود،یک ماهه) می باشد که بنا به در خواست مسافر صادر می شود.
  • ویزای تحصیلی قرقیزستان
  • ویزای کار و سرمایه گذاری قرقیزستان : افرادی که به قصد کاری به قرقیزستان می روند باید این نوع ویزا را دریافت کنند که البته نیاز به نامه و یا تاییدیه استخدامی از یک شرکت معتبر در قرقیزستان می باشد.
  • ویزای ترانزیت قرقیزستان : مسافرانی که مقصد آنها قرقیزستان نیست و تنها چند ساعت یا چند روز در قرقیزستان مجبور به اقامت و توقف هستند.
  1. اصل پاسپورت
  2. 2 قطعه عکس 3*4
  3. تسویه کامل
  4. ارائه رزرو قطعی هتل
  5. ارائه بلیط هواپیما
  6. مشخصات فردی
  7. حضور مسافر در ایران الزامی است
  8. ویزای الکترونیک قرقیزستان کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمی گردد.
    چنانچه قصد ارسال درخواست ویزای الکترونیکی قرقیزستان را دارید باید در نظر بگیرید که با این نوع ویزا تنها از طریق مرز زمینی اق جل واقع در مرز میان قرقیزستان و قزاقستان و یا فرودگاه ماناس و اوش میتوان وارد این کشور شد.
  1. تماس با کارشناسان بهروزسیر
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای قرقیزستان
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای قرقیزستان و ارسال به بهروزسیر
  4. پرداخت هزینه ها
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر