ویزای قزاقستان

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(دلار)
یک ماهه توریستی عادی ویزای 1 ماهه 1بار ورود و دارای 30 روز اقامت میباشدکه مسافر در هربار ورود میتواند حداکثر 30 روز اقامت داشته باشد. مسافر از بدو ورود به کشور قزاقستان ظرف 48 ساعت باید اقامت خود را ثبت (ریجستر) نماید در غیر این صورت در زمان خروج از کشور قزاقستان با مشکل مواجه خواهد شد. 1- اصل پاسپورت
2- 1قطعه عکس 3*4
3- تکمیل فرم مربوطه
4- مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان
5- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود
8- در ویزای سه ماهه در هربار ورود 30 روز اجازه اقامت دارد
9- حضور مسافر در ایران الزامی است
15 روز کاری 150
یک ماهه توریستی فوری 12 روز کاری 170

نوع ویزا مدت زمان قیمت(دلار)
یک ماهه توریستی عادی 15 روز کاری 150
یک ماهه توریستی فوری 12 روز کاری 170

  • درباره ویزای قزاقستان

چگونه ویزای قزاقستان بگیریم؟

توضیحات ویزای قزاقستان