هدر ویزا بهروزسیر

ویزای قزاقستان

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی 1ماهه عادی قزاقستانویزای توریستی 1 ماهه 1بار ورود قزاقستان دارای 30 روز اقامت می باشد که مسافر در هر بار ورود می تواند حداکثر 30 روز اقامت داشته باشد. مسافر از بدو ورود به کشور قزاقستان ظرف 48 ساعت باید اقامت خود را ثبت (ریجستر) نماید در غیر این صورت در زمان خروج از کشور قزاقستان با مشکل مواجه خواهد شد.1- اصل پاسپورت
2- 1قطعه عکس 3*4
3- تکمیل فرم مربوطه
4- مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان
5- تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود
8- در ویزای سه ماهه قزاقستان در هربار ورود 30 روز اجازه اقامت دارد
9- حضور مسافر در ایران الزامی است
15 - 20 روز کاری150
ویزای توریستی 1ماهه فوری قزاقستان12 - 15 روز کاری160
ویزای تجاری 60 روز اقامت قزاقستان15 - 20 روز کاری285
نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی 1 ماهه عادی قزاقستان15 روز کاری150
ویزای توریستی 1 ماهه فوری قزاقستان12 روز کاری170
ویزای تجاری 60 روز اقامت قزاقستان15 - 20 روز کاری285

قزاقستان کشوری است که در آسیای میانه واقع شده و پایتخت آن آستانه می باشد. نزدیک بودن فرهنگ و اداب رسوم مردمان کشور قزاقستان به کشور ایران سبب لذت دوچندان گردشگران ایرانی خواهد شد و شما احساس غریبی در این منطقه نخواهید کرد. قبل از رزرو تور قزاقستان شما باید برای اخذ ویزای قزاقستان اقدام کنید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس سفارت قزاقستان : تهران، خیابان دروس، خیابان هدایت، پلاک ۴
  • تلفن : ۲۲۵۶۵۳۷۱-۰۲۱ / ۲۲۵۶۵۹۳۳-۰۲۱
  • فکس : ۲۲۵۴۶۴۰۰-۰۲۱
  • ایمیل : iran@mfa.kz / tehran20022002@mail.ru
  • روز و ساعات کاری سفارت کشور قزاقستان در تهران:
    1. یکشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ تا ۱۸ (دریافت مدارک)
    2. سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ (دریافت ویزا) ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت مدارک)
    3. چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ الی ۱۸ (دریافت مدارک)
  • ویزای تجاری قزاقستان
    1. ویزای تجاری 3 ماهه فوری قزاقستان ( با این ویزا سه بار می توانید وارد کشور قزاقستان شوید. )
    2. ویزای تجاری 2 ماهه فوری قزاقستان ( با این ویزا دو بار می توانید وارد کشور قزاقستان شوید. )
    3. ویزای تجاری 1 ماهه فوری قزاقستان ( با این ویزا یک بار می توانید وارد کشور قزاقستان شوید و به مدت 10 روز اقامت داشته باشید. )
    4. ویزای تجاری 1 ماهه قزاقستان ( با این ویزا یک بار می توانید وارد کشور قزاقستان شوید و به مدت 10 روز اقامت داشته باشید. )
  • ویزای توریستی قزاقستان
    1. ویزای توریستی 1 ماهه قزاقستان
    2. ویزای توریستی 1 ماهه فوری قزاقستان
  • ویزای ترانزیت قزاقستان
  • ویزای تحصیلی قزاقستان
  1.  اصل پاسپورت
  2. 1قطعه عکس 3*4
  3.  تکمیل فرم مربوطه
  4.  مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان
  5. – تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر)
  6.  تسویه کامل
  7.  مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود
  8.  در ویزای سه ماهه قزاقستان در هربار ورود 30 روز اجازه اقامت دارد
  9. حضور مسافر در ایران الزامی است
  1. اخذ وقت سفارت قزاقستان
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای قزاقستان
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای قزاقستان
  4. پرداخت هزینه ها
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر