هدر ویزا بهروزسیر

ویزای قطر

قطر - بهروزسیر
نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی 30 روز اقامت قطرویزای توریستی قطر برای مسافرانی که به قصد گردشگری وارد خاک قطر می شوند صادر می گردد. ویزای توریستی قطر دارای 3 ماه اعتبار و 30 روز اقامت می باشد. این ویزا از نوع سینگل است بدین معنا که مسافر پس از اخذ این نوع ویزا تنها یک بار اجازه ورود به دولت قطر را داشته و حداکثر تا 30 روز می تواند در آنجا اقامت کند.1- اسکن پاسپورت
2- اسکن عکس
3- ضمانت بانکی بابت بازگشت و حسن انجام سفر به مبلغ 20 میلیون تومان
4- ارائه رزرو هتل حداقل 1 شب
4-5 روز کاری95
نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی 30 روز اقامت قطر4-5 روز کاری95

قطر یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه در جنوب‌غربی آسیا است که در حاشیه خلیج‌ فارس قرار دارد و مانند بیشتر کشورهای منطقه از ذخایر نفت و گاز بهره می‌برد. قطر علاوه بر نفت در زمینه گردشگری نیز به موفقیت رسیده است. اگر شما می خواهید به مقصد قطر چمدانتان را ببندید باید پیش از سفر برای اخذ ویزای قطر اقدام نمایید.در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس ۴۱۵۱۶-۰۲۱ و ۸۸۵۰۱۸۵۲-۰۲۱ شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • نشانی سفارت قطر : تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴
  • تلفن : ۷- ۲۲۰۲۹۳۳۶ (۰۲۱)، ۲۲۰۲۹۳۳۷، ۲۲۰۵۸۴۵۳، ۲۲۰۵۱۲۵۵ و ۲۲۰۵۱۲۵۶
  • وب‌سایت : tehran.embassy.qa
  • ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

برای اخذ هر نوع ویزای قطر نیازی نیست مستقیما به سفارت قطر مراجعه کنید. بلکه می توانید تنها با ارائه مدارک لازم به آژانس مسافرتی بهروزسیر مراحل اخذ ویزای قطر را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای قطر شما از طرف سفارت صادر گردد.

  • ویزای مقام‌های رسمی قطر
  • ویزای تجاری قطر
  • ویزای توریستی قطر
  • ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس
  • ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و…)
  • ویزای ترانزیت قطر (این ویزا مختص کسانی است که به‌عنوان مقصد ثالث قصد عبور یا اقامت در قطر را دارند.)
  • ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان (شهروندان ۳۳ کشور جهان می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.)
  • ویزای فوری توریستی قطر (ویژه شهروندان ترکیه، لهستان، مجارستان و قبرس)
  • ویزای بازدید قطر
  • ویزای مجدد قطر (این ویزا ویژه شهروندانی است که پیش‌تر ویزای خود را به صورت الکترونیک دریافت کرده‌اند.)

ویزای توریستی قطر دارای 3 ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا است. همچنین مسافر در مدت این سه ماه تنها یک بار می تواند وارد خاک دولت قطر شده و حداکثر تا 30 روز در آنجا ساکن شود. قابل ذکر است که ویزای توریستی قطر را نمیتوان تمدید کرد.

  1.  اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  2.  کپی شناسنامه و کارت ملی
  3.  دو قطعه عکس ۴*۶
  4.  ارائه رزرو قطعی هتل
  5.  ارائه رزرو بلیط هواپیما
  6.  ضمانت بانکی بابت بازگشت و حسن انجام سفر به مبلغ 20 میلیون تومان
  1. تماس با کارشناسان بهروزسیر
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای قطر
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای قطر و ارسال به بهروزسیر
  4. پرداخت هزینه ها
  1. معمولا ویزای قطر ریجکتی کمی دارد ولی در صورتیکه قبلا مرتکب تخلفی در قطر شده باشید امکان ریجکتی وجود دارد.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر