هدر ویزا بهروزسیر

ویزای هند

هند - بهروزسیر
نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای 1 ماهه توریستی الکترونیک هند



* ویزای الکترونیکی هند کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمی گردد.
* هر فرد در سال فقط یکبار مجاز است که ویزای الکترونیک هند بگیرد.
* اشخاص روزنامه نگار ، عکاس یا کسانی که برای کنفرانس به هند سفر میکنند نمیتوانند از این نوع ویزا استفاده کنند.


1- اسکن پاسپورت
2- اسکن عکس 4*6
5 - 3 روز کاری35
ویزای 1 ساله مولتی توریستی 90 روز اقامت بدون مصاحبه هند3 - 5 روز کاری55
ویزای 5 ساله الکترونیک هند5 روز کاری100


ویزای توریستی 30 روز اقامت هند
1- اصل پاسپورت
2- کپی از تمام صفحات شناسنامه (حتی صفحات سفید)
3- رزرو بلیط رفت و برگشت
4- اصل پاسپورتهای قدیمی(خصوصا اگر ویزای هند قبلی دارد)
5- 2 قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید جدید
6- حضور مسافر جهت انگشت نگاری الزامی است ( برای ویزای لیبل داخل پاس)


8 روز کاری
110 دلار + 80.000 تومان
هزینه انگشت نگاری
نوع ویزامدت زمانقیمت دلار
ویزای هند یک ماهه توریستی الکترونیک5 - 3 روز کاری25
ویزای هند 1 ساله مولتی توریستی 90 روز روز اقامت بدون مصاحبه5 - 3 روز کاری55
ویزای هند 5 ساله الکترونیک5 روز کاری100
ویزای هند توریستی 30 روزه لیبل8 روز کاری110 دلار + 80.000 تومان
هزینه انگشت نگاری

گردشگران بسیاری هند را یکی از محبوب ترین مقاصد توریستی جهان می دانند که علاقمندند در قالب تور هند به این کشور پر از رنگ و فرهنگ و مذهب سفر کنند. هند از جمله کشورهایی است که برای سفر به آن شما نیاز به ویزای هند دارید. قابل ذکر است که سفارت هند در تهران جهت تسهیل سفر گردشگران امکان صدور ویزای هند را به دو صورت حضوزی و غیر حضوری که همان اینترنتی و آنلاین می باشد فراهم کرده است.

اخذ ویزای هند به صورت الکترونیکی و آنلاین از سایت این کشور قابل انجام است و شما نیاز ندارید برای دریافت و ثبت ویزای هند به سفارت هند مراجعه حضوری داشته باشید. تنها کافی است با ارسال مدارک لازم به کارشناسان بهروزسیر برای اخذ ویزای توریستی الکترونیکی هند اقدام نمایید.

این نکته را یاد آور می شویم نوع ویزای الکترونیکی فقط برای دریافت ویزای توریستی هند امکان پذیر هست و نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست اما برای اخذ ویزای تجاری هند و یا ویزای کاری هند قوانین متفاوت می باشد.

  • آدرس: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، خیابان نهم، شماره ۲۲
  • تلفن: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)
  • تلفن امور کنسولی: ۸۸۷۵۵۱۰۲
  • ایمیل: cons.tehran@mea.gov.in
  • وب‌سایت: www.indiavisairan.com
  • ساعت کاری سفارت: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

مسافران هند به منظور اخذ ویزای هند باید متناسب با اهداف سفر خود برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

  • ویزای توریستی هند
  • ویزای تحصیلی هند (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ویزای تجاری هند
  • ویزای تحقیقاتی هند (تحصیل در مقطع دکتری)
  • ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و…
  • ویزای پزشکی هند و همراه بیمار
  • ویزای کار هند
  • ویزای ورزشی هند/ ویزای ویژه افرادی با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای توریستی هند در حال حاضر به دو صورت ویزای توریستی 2 بار ورود بدون مصاحبه و ویزای توریستی 30 روزه صادر می شود.

* ویزای الکترونیکی هند کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمی گردد.
* هر فرد در سال فقط یکبار مجاز است که ویزای الکترونیک هند بگیرد.
* اشخاص روزنامه نگار ، عکاس یا کسانی که برای کنفرانس به هند سفر میکنند نمیتوانند از این نوع ویزا استفاده کنند.

  1. فرم درخواست ویزای هند.
  2. اصل پاسپورت به همراه دو برگ کپی از صفحه اول ( اعتبار پاسپورت حداقل 6 ماه می باشد و امضا مسافر در پاسپورت الزامی است. )
  3. کپی از تمام صفحات شناسنامه (حتی صفحات سفید)
  4. رزرو بلیط رفت و برگشت
  5. اصل پاسپورتهای قدیمی(خصوصا اگر ویزای هند قبلی دارد)
  6. 2 قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید جدید
  7. حضور مسافر جهت انگشت نگاری الزامی است ( برای ویزای لیبل داخل پاس)
  8. رزرو هتل به صورت قطعی
  1. تماس با کارشناسان بهروزسیر
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای هند
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای هند و ارسال به بهروزسیر
  4. ثبت نام الکترونیکی در وب سایت ویزای آنلاین هند برای اخذ ویزای توریستی هند
  5. پرداخت هزینه ها
  6. انجام مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی و منتظر ماندن جهت صدور ویزای هند
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر