ویزای هنگ کنگ بهروزسیر

ویزای هنگ کنگ

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی فوری 2 بار ورود هنگ کنگویزای توریستی هنگ کنگ که به صورت ویزای توریستی 2 بار ورود صادر می شود؛ به این معنی است که با اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ 2 بار ورود شما می توانید در مدت 3 ماه اعتبار ویزا، 2 بار به هنگ کنگ بروید و پس از هر بار ورود اجازه ی 14 روز اقامت در این کشور را دارید. زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هنگ گنک حداقل 40 روز کاری می باشد.1- اصل پاسپورت
2- اصل شناسنامه
3- 2 قطعه عکس 4*6
4- تمکن مالی یا پرینت حساب بانکی
5- گواهی اشتغال به کار ترجمه شده
45 - 50 روز کاری140
ویزای توریستی 2 بار ورود هنگ کنگ70 - 50 روز کاری120

نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی 2 بار ورود هنگ کنگ45-50 روز کاری140

با اینکه هنگ کنگ یکی از شهرهای چین محسوب می شود اما چون جزو یکی از دو منطقه آزاد چین است، پیش از سفر به هنگ کنگ می بایست به سفارت مربوطه مراجعه کرده و برای دریافت ویزای هنگ کنگ اقدام نمایند

برای دریافت ویزای هنگ کنگ باید به سفارت چین در تهران بروید چون سفارت چین و هنگ کنگ یکی هستند اما در سفارت باید برای اخذ ویزای هنگ کنگ درخواست دهید.

  • آدرس: تهران، اقدسیه، خیابان موحد دانش، پلاک ۷۳ (روبروی آتش نشانی)
  • تلفن: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱)
  • تلفن امور کنسولی: ۲۲۸۰۲۷۷۲
  • ایمیل: chinaemb_ir@mfa.gov.cn
  • وب‌سایت: chineseembassy.org
  • ساعت کاری سفارت: شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ عصر.
  • ساعت کاری بخش کنسولی سفارت: روزهای فرد از ساعت ۸:۴۵ صبح تا ۱۲:۱۵ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ عصر.

انواع ویزای هنگ کنگ عبارت است از :

  • ویزای توریستی هنگ کنگ که به صورت ویزای توریستی ۲ بار ورود و یا ۳ بار ورود به صورت عادی و یا فوری صادر می شود؛ به این معنی است که با اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ ۲ بار ورود و یا ۳ بار ورود شما می توانید در مدت ۳ ماه اعتبار ویزا، ۲ بار و یا ۳ بار به هنگ کنگ بروید و پس از هر بار ورود اجازه ی ۱۴ روز اقامت در این کشور را دارید. زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هنگ گنک حداقل ۴۰ روز کاری می باشد.

 ** با اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ می توانید بین ۷ الی ۱۴ روز در شهر هنگ کنگ بمانید. توجه کنید با ویزای توریستی هنگ کنگ اجازه اشتغال و یا تحصیل در این شهر را ندارید.

** در شرایطی که قصد دارید بیش تر از زمان مجاز در شهر هنگ کنگ بمانید می بایست ۷ روز پیش از اتمام ویزای هنگ کنگ جهت درخواست تمدید ویزا اقدام نمایید.

** این نکته را یادآور می شویم که با وجود تلاش بهروزسیر جهت اخذ ویزای هنگ کنگ، صدور ویزا تنها به نظر سفارت چین بستگی دارد و هرگونه ریجکتی از سوی سفارت، خارج از اختیارات بهروزسیر می باشد.

  • ویزای مولتی هنگ کنگ که اعتبار آن ۶ ماه می باشد و مسافر در این مدت هر چند بار که بخواهد می تواند به هنگ کنگ سفر کند.
  • ویزای کاری هنگ کنگ
  • ویزای تجاری هنگ کنگ

۱-فرم درخواست ویزای هنگ کنگ.

۲- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۳- اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار دارای حداقل ۳ صفحه خالی.

۴- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر.

۵- ۲ قطعه عکس ۴ *۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، بدون کلاه، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و در عکس آقایان گوش‌ها باید مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)

۶- ارائه گردش مالی به انگلیسی حداقل ۵۰۰۰ دلاری از حساب بانکی که مربوط به ۶ ماه اخیر باشد با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک.

۷- داشتن بیمه نامه معبتر.

۸- ارائه دعوت نامه در صورت موجود بودن.

۹- ارائه رزرو بلیط و هتل.

۱۰- گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی، روی سربرگ انگلیسی و دارای مهر انگلیسی. متذکر می شویم در گواهی اشتغال به کار برای اخذ ویزای هنگ کنگ باید سِمَت ( رده شغلی )، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق متقاضی ویزای هنگ کنگ به دلار ذکر شده باشد.

1- تماس با کارشناسان بهروزسیر

۲- اخذ وقت سفارت

۳- پر کردن فرم درخواست ویزای هنگ کنگ

۴- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای هنگ کنگ

۵- پرداخت هزینه ها

۶- انجام مصاحبه و منتظر ماندن جهت صدور ویزای هنگ کنگ

۱- فرم درخواست ویزای هنگ کنگ بدون امضا و یا کامل پر نشده باشد.

۲- پاسپورت حداقل ۳ ماه پس از پایان سفر باید اعتبار داشته باشد.

۳- پاسپورت حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.

۴- عکس نباید پیش تر از ۱۲ ماه گرفته شده باشد و می بایست شبیه به عکس پاسپورت باشد.

۵- پرینت حساب شما لاتین نباشد.

۶- بیمه مسافرتی ارائه نکرده باشید.

۷- دعوت نامه معتبر نداشته باشید.

اگر مراحل گفته شده برای شما سخت و یا زمان کافی ندارید همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر تمامی کارهای مرتبط با اخذ ویزای هنگ کنگ را انجام خواهند داد و جای هیچ نگرانی نخواهد بود.

ویزای هنگ کنگ فوتر بهروزسیر