هدر ویزا بهروزسیر

ویزای ویتنام

ویتنام - بهروزسیر
نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی ویتنامویزای توریستی عادی ویتنام به صورت سینگل یعنی یک بار ورود صادر می شود. مسافر پس از ورود به کشور ویتنام می تواند 30 روز اقامت داشته باشد.1- اصل پاسپورت
2- 2قطعه عکس 3*4
3- رزرو بلیط و هتل
4- کپی شناسنامه صفحه 1و2 و کارت ملی
5- مشخصات فردی
6- تمکن بالای 20 میلیون لاتین یا گواهی اشتغال به کار لاتین
20 - 25 روز کاری170
نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای توریستی عادی ویتنام15 روز کاری170

ویتنام کشوری است که در جنوب شرقی آسیا واقع شده و هانوی پایتخت این کشور زیبا می باشد. تنوع فوق‌العاده زیاد جاذبه‌های ویتنام مردم جهان را برای سفر به ویتنام مجاب میکند زیرا که هر سلیقه ای را میتواند راضی کند. برای سفر به ویتنام نیاز به ویزای ویتنام دارید که در ادامه به چگونگی اخذ ویزای ویتنام می پردازیم.

  • آدرس سفارت ویتنام :  تهران، زعفرانیه، خیابان اعجازی (آصف)، نبش خیابان برزو، پلاک ۵۴
  • تلفن :   ۹۸۲۱۲۲۴۱۱۶۷۰+
  • فاکس : ۹۸۲۱۲۲۴۱۶۰۴۵+
  • آدرس پست الكترونيكي سفارت: ‏ vnemb.ir@mofa.gov.vn
  • آدرس وب سایت : www.vnembassy-tehran.mofa.gov.vn

برای اخذ هر نوع ویزای ویتنام نیازی نیست مستقیما به سفارت ویتنام مراجعه کنید. بلکه می توانید تنها با ارائه مدارک لازم به آژانس مسافرتی بهروزسیر مراحل اخذ ویزای ویتنام را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای ویتنام شما از طرف سفارت صادر گردد.

انواع ویزای ویتنام:

  • ویزای توریستی عادی ویتنام
  • ویزای توریستی فوری ویتنام

برای ایرانیان در حال حاضر تنها اخذ ویزای توریستی ویتنام به صورت عادی و در مدت زمان 15 روز کاری میسر می باشد. ویزای توریستی ویتنام طبق تاریخ بلیط پرواز و واچر هتل صادر می شود. بنابراین ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما برای اخذ ویزای ویتنام اجباری است. با ویزای توریستی ویتنام که به صورت سینگل می باشد، تنها اجازه یک بار ورود به این کشور با اقامت یک ماهه را دارید.

  1. فرم درخواست ویزای ویتنام
  2.  اصل پاسپورت
  3.  2قطعه عکس 3*4
  4.  رزرو بلیط و هتل
  5.  کپی شناسنامه صفحه 1و2 و کارت ملی
  6.  مشخصات فردی
  7. تمکن بالای 20 میلیون لاتین یا گواهی اشتغال به کار لاتین
  1. تماس با کارشناسان بهروزسیر
  2. پر کردن فرم درخواست ویزای ویتنام
  3. تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای ویتنام و ارسال به بهروزسیر
  4. پرداخت هزینه ها
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

بهروزسیر