ویزای 6 ماهه مولتی چین بهروزسیر

ویزای ۶ ماهه مولتی چین

مشخصات ویزا ویزای تجاری 6 ماهه مولتی چین
نوع ویزا تجاری انفرادی عادی
مدت اعتبار ویزا 6 ماه
مدت اقامت با ویزا 30 روز
تعداد دفعات ورود نامحدود
مدت زمان اخذ ویزا 10 روز کاری
قیمت ویزا 600 دلار

  • درباره ویزای ۶ ماهه چین

چگونه ویزای ۶ ماهه مولتی چین بگیریم؟

ویزای ۶ ماهه مولتی ۳۰ روز اقامت

ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی ۳۰ روز اقامت چین از تاریخ صدور ویزا دارای ۶ ماه اعتبار است.دارنده ی ویزای ۶ ماهه چین در طول این مدت می تواند متعدد به کشور چین سفر کند و در هر بار سفر به مدت ۳۰ روز از تاریخ ورود ، در این کشور اقامت داشته باشد.

ویزای تجاری ۶ ماهه همانند ویزای یکساله چین در صورت اقامت بیش از ۳۰ روز ، می تواند بدون بازگشت به کشور مبدا و تنها با ثبت یک ورود و خروج ، ۳۰ روز دیگر در چین اقامت داشته باشد.

بهروز سیر به عنوان بزرگ ترین کارگزار مستقیم خدمات مسافرتی کشور چین در ایران ، می تواند ویزای ۶ ماهه مولتی چین را در مدت ۱۰ روز کاری آماده نماید.

 

مدارک لازم اخذ ویزای ۶ ماهه مولتی چین

۱- اصل پاسپورت حداقل ۷ ماه اعتبار (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است).
۲- حتما ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد).
۳- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر.
۴- مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است).
۵- تمکن مالی به انگلیسی حداقل ۶۰۰۰ دلار با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک.
۶- تسویه کامل.
۷- اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد ، مسافر Black List خواهد شد.
۸- بلیط و هتل کانفرم شده الزامی می باشد.