ویزای ازبکستان بهروزسیر

ویزای ازبکستان

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(دلار)
30 روزه توریستی عادی ویزای توریستی ازبکستان طبق تاریخ رزرو هتل صادر می شود و حداکثرمدت زمان اقامت ویزا توریستی 30 روز می باشد.مسافر از بدو ورود به ازبکستان حداکثر تا 48 ساعت فرصت دارد اقامت خود را در کشور ازبکستان ثبت (ریجستر) کند در غیر این صورت موقع خروج از کشور ازبکستان با مشکل مواجه خواهد شد 1- اصل پاسپورت
2- 2قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل
4- گواهی اشتغال به کار
5- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.
8- حضور مسافر در ایران الزامی است
14 روز کاری 100
30 روزه توریستی فوری 7 روز کاری 130
یک ماهه تجاری در ویزای تجاری ازبکستان مسافر میتواند 1 ماه اقامت داشته باشد. تاریخ شروع ویزا طبق تاریخ درخواستی مسافر میباشد. 15 روز کاری 250
یک ماهه تجاری فوری 10 روز کاری 280

نوع ویزا مدت زمان قیمت(دلار)
30 روزه توریستی عادی 14 روز کاری 100
30 روزه توریستی فوری 7 روز کاری 130
یک ماهه تجاری 15 روز کاری 250
یک ماهه تجاری فوری 10 روز کاری 280

  • درباره ویزای ازبکستان

چگونه ویزای ازبکستان بگیریم؟

توضیحات ویزای ازبکستان