ویزای ازبکستان بهروزسیر

ویزای ازبکستان

نوع ویزاتوضیحاتمدارک مورد نیازمدت زمانقیمت(دلار)
ویزای 30 روزه توریستی عادی (لیبل) ازبکستانویزای توریستی ازبکستان طبق تاریخ رزرو هتل صادر می شود و حداکثرمدت زمان اقامت ویزا توریستی 30 روز می باشد.مسافر از بدو ورود به ازبکستان حداکثر تا 48 ساعت فرصت دارد اقامت خود را در کشور ازبکستان ثبت (ریجستر) کند در غیر این صورت موقع خروج از کشور ازبکستان با مشکل مواجه خواهد شد1- اصل پاسپورت
2- 2قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل
4- گواهی اشتغال به کار
5- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.
8- حضور مسافر در ایران الزامی است
5 - 7 روز کاری70
ویزای 30 روزه توریستی عادی (الکترونیک) ازبکستان5 روز کاری40
ویزای 30 روزه توریستی 2 بار ورود ازبکستان5 روز کاری60
ویزای 1 ماهه مولتی ازبکستاندر ویزای تجاری ازبکستان مسافر میتواند 1 ماه اقامت داشته باشد. تاریخ شروع ویزا طبق تاریخ درخواستی مسافر میباشد.5 روز کاری75
ویزای 1 ماهه تجاری ازبکستان15 روز کاری250

نوع ویزامدت زمانقیمت(دلار)
ویزای 30 روزه توریستی عادی (الکترونیک) ازبکستان5 روز کاری40
ویزای 30 روزه توریستی عادی (لیبل) ازبکستان5 - 7 روز کاری70
ویزای 30 روزه توریستی 2 بار ورود ازبکستان5 روز کاری60
ویزای 1 ماهه مولتی ازبکستان5 روز کاری75
ویزای 1 ماهه تجاری ازبکستان15 روز کاری250

ازبکستان کشوری است در آسیای مرکزی با آب و هوای خشک. پایتخت این کشور تاشکند می باشد که از ایران به صورت مستقیم پرواز ندارد و بهترین مسیر تهران – باکو – تاشکند است. قبل از رزرو تور ازبکستان و سفر شما باید برای اخذ ویزای ازبکستان اقدام کنید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس 41516-021 و 88501852-021 شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس سفارت ازبکستان : تهران، اقدسیه، خیابان بوستان، خیابان نسترن
  • تلفن : 982122299780+ ، 982122232071+
  • فکس : 982122299780+
  • ایمیل : uzembiri@mail.ru
  • سایت : www.uzbekembassy.ir
  • روز و ساعات کاری سفارت کشور ازبکستان در تهران:
    • ساعت کاری سفارت ازبکستان روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 18 می باشد.
  • ویزای توریستی عادی ازبکستان
  • ویزای توریستی فوری ازبکستان
  • ویزای تجاری ازبکستان

1- اصل پاسپورت
2- 2قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل
4- گواهی اشتغال به کار
5- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.
8- حضور مسافر در ایران الزامی است

1- اخذ وقت سفارت ازبکستان

2- پر کردن فرم درخواست ویزای ازبکستان

3- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای ازبکستان

4- پرداخت هزینه ها