ویزای ازبکستان بهروزسیر

ویزای ازبکستان

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(دلار)
ویزای 30 روزه توریستی عادی (لیبل) ازبکستان ویزای توریستی ازبکستان طبق تاریخ رزرو هتل صادر می شود و حداکثرمدت زمان اقامت ویزا توریستی 30 روز می باشد.مسافر از بدو ورود به ازبکستان حداکثر تا 48 ساعت فرصت دارد اقامت خود را در کشور ازبکستان ثبت (ریجستر) کند در غیر این صورت موقع خروج از کشور ازبکستان با مشکل مواجه خواهد شد 1- اصل پاسپورت
2- 2قطعه عکس 3*4
3- رزرو هتل
4- گواهی اشتغال به کار
5- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
6- تسویه کامل
7- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.
8- حضور مسافر در ایران الزامی است
5 - 7 روز کاری 70
ویزای 30 روزه توریستی عادی (الکترونیک) ازبکستان 5 روز کاری 40
ویزای 30 روزه توریستی 2 بار ورود ازبکستان 5 روز کاری 60
ویزای 1 ماهه مولتی ازبکستان در ویزای تجاری ازبکستان مسافر میتواند 1 ماه اقامت داشته باشد. تاریخ شروع ویزا طبق تاریخ درخواستی مسافر میباشد. 5 روز کاری 75
ویزای 1 ماهه تجاری ازبکستان 15 روز کاری 250

نوع ویزا مدت زمان قیمت(دلار)
ویزای 30 روزه توریستی عادی (الکترونیک) ازبکستان 5 روز کاری 40
ویزای 30 روزه توریستی عادی (لیبل) ازبکستان 5 - 7 روز کاری 70
ویزای 30 روزه توریستی 2 بار ورود ازبکستان 5 روز کاری 60
ویزای 1 ماهه مولتی ازبکستان 5 روز کاری 75
ویزای 1 ماهه تجاری ازبکستان 15 روز کاری 250

ازبکستان کشوری است در آسیای مرکزی با آب و هوای خشک. پایتخت این کشور تاشکند می باشد که از ایران به صورت مستقیم پرواز ندارد و بهترین مسیر تهران – باکو – تاشکند است. قبل از رزرو تور ازبکستان و سفر شما باید برای اخذ ویزای ازبکستان اقدام کنید.

در مرحله بعد شما نیاز به دریافت وقت سفارت دارید که همکاران ما در آژانس مسافرتی بهروزسیر و یا شماره تماس ۴۱۵۱۶-۰۲۱ و ۸۸۵۰۱۸۵۲-۰۲۱ شما را در این مسیر همراهی خواهند نمود.

  • آدرس سفارت ازبکستان : تهران، اقدسیه، خیابان بوستان، خیابان نسترن
  • تلفن : ۹۸۲۱۲۲۲۹۹۷۸۰+ ، ۹۸۲۱۲۲۲۳۲۰۷۱+
  • فکس : ۹۸۲۱۲۲۲۹۹۷۸۰+
  • ایمیل : uzembiri@mail.ru
  • سایت : www.uzbekembassy.ir
  • روز و ساعات کاری سفارت کشور ازبکستان در تهران:
    • ساعت کاری سفارت ازبکستان روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ می باشد.
  • ویزای توریستی عادی ازبکستان
  • ویزای توریستی فوری ازبکستان
  • ویزای تجاری ازبکستان

1- اصل پاسپورت
۲- ۲قطعه عکس ۳*۴
۳- رزرو هتل
۴- گواهی اشتغال به کار
۵- تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)
۶- تسویه کامل
۷- مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.
۸- حضور مسافر در ایران الزامی است

1- اخذ وقت سفارت ازبکستان

۲- پر کردن فرم درخواست ویزای ازبکستان

۳- تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای ازبکستان

۴- پرداخت هزینه ها