اخذ ویزای چین با بهروزسیر
12
آذر
1397

ویزای چین ارزان و فوری

ارسال شده توسط: hdr22/ 398 ۰

چگونه ویزای چین بگیریم؟

ویزای چین ارزان و فوری با بهروزسیرمدت زمان اخذ ویزای چین

ویزای چین یکی از پرطرفدارترین ویزاها مخصوصا برای تاجران و بازرگانانی است که سفرهای متعدد به چین دارند.برای اخذ ویزای چین نیازی نیست خودتان مستقیم به سفارت بروید.سفارت چین مدارک را به صورت شخصی دریافت نمی کند.شما برای اخذ ویزای چین می بایست از طریق کارگزار مستقیم چین اقدام به تحویل مدارک نمایید.

اگر شما تمام مدارک لازم برای ویزای چین که در این مقاله شرح داده خواهد شد در اختیار دارید بدون نگرانی با مراجعه حضوری و یا ارسال پستی به آژانس مسافرتی بهروزسیر آنها را به مسئول ویزای چین تحویل دهید.توجه داشته باشید جهت اخذ ویزای چین حتما چند روز قبل از سفر اقدام نمایید.به طور معمول مدت زمان اخذ ویزای چین حداکثر ۱۰ روز کاری می باشد.

چنانچه سفری فوری پیش رو دارید بهترین پیشنهاد بهروزسیر اقدام به اخذ ویزای فوری چین می باشد که ویزا حداکثر در ۳ روز کاری آماده می گردد.

 

چه زمانی برای اخذ ویزای چین اقدام کنیم؟

نکته قابل توجه این است که خیلی زودتر از سفر خود به چین برای اخذ ویزای چین درخواست نکنید.مدت اعتبار ویزا متناسب با نوع ویزای توریستی چین یا  ویزای ۶ ماهه مولتی چین بین ۹۰ الی ۱۸۰ روز پس از تاریخ صدور ویزای چین می باشد و سپس منقضی می شود.

بنابراین توصیه می شود ابتدا زمان سفر خود را در نظر گرفته سپس با توجه به شرایط تصمیم به درخواست ویزای مناسب کنید.اگر در این زمینه نیاز به مشاوره دارید می توانید با شماره ۴۱۵۱۶-۰۲۱ تماس گرفته تا کارشناسان بهروزسیر شما را در اخذ ویزای چین به طور کامل راهنمایی نمایند.

هزینه ویزای چین چقدر است؟

اخذ ویزای چین با بهروزسیرقیمت ویزای چین بسته به نوع ویزایی که اقدام می کنید از ۱۰۰ دلار تا ۷۰۰ دلار متغیر است.برای ویزای گروهی چین تنها با پرداخت ۱۰۰ دلار و برای ویزای توریستی چین ۱۴۰ دلار می توانید در مدت حداکثر ۱۰ روز کاری ویزای خود را اخذ نمایید.

معمولا برای ویزای چین در نوع فوری ۳۰ دلار به مبلغ افزوده می شود.

افرادی که به قصد گردشگری می خواهند وارد چین شوند پیشنهاد می شود به صورت گروهی سفر نمایند و درخواست اخذ ویزای گروهی چین دهند.زیرا در این شرایط قیمت ویزای چین بسیار مقرون به صرفه تر خواهد شد.برای اطلاع از شرایط ویزای گروهی چین می توانید به صورت خلاصه هم در جدول بالا و هم به بخش ویزای گروهی چین مراجعه کنید.

تاجرانی که چندین بار در چین ورود و خروج دارند بهتر است از نوع ویزای تجاری مولتی چین و یا ویزای یکساله چین بهره جویند.چراکه می توانند بدون محدودیت در مدت اعتبار ویزای چین هر چند بار که بخواهند ورود و خروج داشته باشند.

نوع ویزامدت زمانقیمت (دلار)
گروهی عادی 14 روز کاری95
گروهی فوری 10 روز کاری125
توریستی انفرادی عادی (L)10 روز کاری110
توریستی انفرادی فوری (L)6 روز کاری 140
توریستی انفرادی خیلی فوری (L)3 روز کاری170
تجاری 3 ماهه سینگل (M)10 روز کاری200
تجاری 3 ماهه دبل (M)10 روز کاری400
تجاری 3 ماهه اتباع عراق 30 روز اقامت (M)20 روز کاری1000
تجاری 3 ماهه اتباع افغان 30 روز اقامت (M)20 روز کاری1200
تجاری 3 ماهه سینگل 60 روز اقامت (M)10 روز کاری500
تجاری 3 ماهه سینگل 90 روز اقامت (M)10 روز کاری600
تجاری 6 ماهه مولتی 30 روز اقامت (M)10 روز کاری600
تجاری 1 ساله مولتی 30 روز اقامت (M)10 روز کاری750

مدارک اخذ ویزای چین

  1. اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است)
  2. دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک و کلاه (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)
  3. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر
  4. مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است)
  5. تمکن مالی به انگلیسی حداقل ۸۰۰۰ دلاری با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک
  6. بیمه مسافرتی

تمام الزامات ذکر شده در بالا ضروری هستند اما برای اخذ ویزای چین کافی نیستند.به این دلیل که بسته به نوع ویزای درخواست شده ممکن است مجبور شوید برخی مدارک اضافی ارسال کنید.بنابراین قبل از ارسال مدارک ویزای چین حتما با مشاورین بهروزسیر در تماس باشید.

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید