ویزای تایلند بهروزسیر

ویزای تایلند

نوع ویزا توضیحات مدارک مورد نیاز مدت زمان قیمت(یورو)
عادی سینگل ویزای سینگل به این معنی است که مسافر اجازه یک بار ورود به کشور تایلند را دارد.
این ویزا دارای 3 ماه اعتبار و 58 روز اقامت می باشد
1- اصل پاسپورت
2- یک قطعه عکس تمام رخ رنگی 4*3 جدید حداقل 5 ماه
3- کپی شناسنامه
4- کپی کارت ملی مشخصات فردی
5- شغل و سمت دقیق
6- آدرس ایمیل مسافر
7- پرینت مانده حساب حداقل 5 میلیون
8- رزرو هتل + بلیت
9- تسویه کامل
10- حضور مسافر در ایران الزامی است
3 - 5 روز کاری 38
6 ماهه مولتی ویزای مولتی به این معنی است که مسافر اجازه چند بار ورود به کشور تایلند را دارد.
این ویزا دارای 6 ماه اعتبار ودر هر بار ورود می تواند 57 روز اقامت داشته باشد
3 - 5 روز کاری 150

نوع ویزا مدت زمان قیمت(یورو)
عادی سینگل 3 - 5 روز کاری 38
6 ماهه مولتی 3 - 5 روز کاری 150

  • درباره ویزای تایلند

چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

توضیحات ویزای تایلند