ویزای تجاری چین بهروزسیر

ویزای تجاری چین

نوع ویزای تجاری چینمدت اعتبار ویزامدت اقامت با ویزاتعداد دفعات ورودمدت زمان اخذ ویزاقیمت ویزا (دلار)
ویزای تجاری 3 ماهه سینگل چین3 ماه30 روز1 بار ورود10 روز کاری200
ویزای تجاری 3 ماهه دبل چین3 ماه30 روز2 بار ورود10 روز کاری400
ویزای تجاری 3 ماهه اتباع عراق 30 روز اقامت3 ماه30 روز1 بار ورود20 روز کاری900
ویزای تجاری 3 ماهه اتباع افغان 30 روز اقامت3 ماه30 روز1 بار ورود20 روز کاری900
ویزای تجاری 3 ماهه سینگل 60 روز اقامت3 ماه60 روز1 بار ورود10 روز کاری450
ویزای تجاری 3 ماهه سینگل 90 روز اقامت3 ماه90 روز1 بار ورود10 روز کاری550
ویزای تجاری 6 ماهه مولتی 30 روز اقامت6 ماه30 روزنامحدود10 روز کاری550
ویزای تجاری 1 ساله مولتی 30 روز اقامت1 سال30 روزنامحدود10 روز کاری700

  • درباره ویزای تجاری چین

ویزای تجاری چین

ویزای تجاری چین دارای سه ماه اعتبار از تاریخ صدور می باشد و دارنده ی آن در این مدت تنها یک بار می تواند به کشور چین سفر کند و به مدت ۳۰ روز اقامت داشته باشد.

تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای تجاری ۶۰ روز اقامت حداقل ۱۱۰۰۰ دلار و ویزای تجاری ۹۰ روز اقامت حداقل ۱۴۰۰۰ دلار می باشد.مزیت استفاده از ویزای تجاری چین نسبت به ویزای انفرادی چین در این است که اگر مسافر بیش تر از ۳۰ روز بخواهد اقامت داشته باشد ، می تواند قبل از خروج با ارائه دلایل موجه در زمینه تجاری به اداره مهاجرت ، اقامت خود را تمدید نماید.

بهروز سیر ویزای تجاری چین را در مدت ۱۰ روز کاری آماده می نماید.

 

مدارک لازم اخذ ویزای تجاری چین

۱- اصل پاسپورت حداقل ۷ ماه اعتبار (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است).
۲- حتما ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد).
۳- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر.
۴- مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است).
۵- تسویه کامل.
۶- اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد ، مسافر Black List خواهد شد.
۷- بلیط و هتل کانفرم شده الزامی می باشد.

ویزای تجاری چین