ویزای تجاری چین بهروزسیر

ویزای تجاری چین

مشخصات ویزا ویزای تجاری 3 ماهه سینگل چین ویزای تجاری 3 ماهه دبل چین ویزای تجاری سه ماهه سینگل 60 روز اقامت ویزای تجاری 3 ماهه سینگل 90 روز اقامت
نوع ویزا تجاری انفرادی عادی تجاری انفرادی عادی تجاری انفرادی عادی تجاری انفرادی عادی
مدت اعتبار ویزا 3 ماه 3 ماه 3 ماه 3 ماه
مدت اقامت با ویزا 30 روز 30 روز 60 روز 90 روز
تعداد دفعات ورود یک بار ورود دو بار ورود یک بار ورود یک بار ورود
مدت زمان اخذ ویزا 10 روز کاری 10 روز کاری 10 روز کاری 10 روز کاری
قیمت ویزا 200 دلار 400 دلار 500 دلار 600 دلار

  • درباره ویزای تجاری چین

ویزای تجاری چین

ویزای تجاری چین دارای سه ماه اعتبار از تاریخ صدور می باشد و دارنده ی آن در این مدت تنها یک بار می تواند به کشور چین سفر کند و به مدت ۳۰ روز اقامت داشته باشد.

ویزای تجاری ۳ ماهه چین نیاز به تمکن مالی ندارد.مزیت استفاده از ویزای تجاری چین نسبت به ویزای انفرادی چین در این است که اگر مسافر بیش تر از ۳۰ روز بخواهد اقامت داشته باشد ، می تواند قبل از خروج با ارائه دلایل موجه در زمینه تجاری به اداره مهاجرت ، اقامت خود را تمدید نماید.

بهروز سیر ویزای تجاری چین را در مدت ۱۰ روز کاری آماده می نماید.

 

مدارک لازم اخذ ویزای تجاری چین

۱- اصل پاسپورت حداقل ۷ ماه اعتبار (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است).
۲- حتما ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد).
۳- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر.
۴- مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است).
۵- تسویه کامل.
۶- اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد ، مسافر Black List خواهد شد.
۷- بلیط و هتل کانفرم شده الزامی می باشد.

ویزای تجاری چین