نحوه صدور و دریافت ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین

ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین برای خبرنگارانی كه قصد ورود به چین را دارند صادر می شود. مدت اعتبار ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین 6 ماه بوده و در صورتی كه دوست دارید كه در یك رویداد یا مراسمی شركت كنید، می توانید از ویزای J2 چین استفاده كنید. ویزای J1 روزنامه نگاران مقیم است که طی 180 روز اخبار را در چین  و ویزای J2  برای روزنامه نگاران کوتاه مدت است که کمتر از 190 روز اخبار را در چین پوشش می دهند. آژانس بهروزسیر نیز در دریافت ویزای خبرنگاری J1 و J2 به شما كمك خواهد كرد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین

  •  گذرنامه اصلی: (گذرنامه اصلی شما باید حداقل 12 ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو صفحه ویزا خالی باقی مانده باشد) اگر گذرنامه شما در 6 ماه گذشته صادر شده باشد ، به گذرنامه منقضی اصلی شما احتیاج خواهیم داشت.
  •  تكمیل فرم ویزای خبرنگاری چین: این فرم قبلا به صورت سند الكترونیكی در وب سایت قرار داده شده و شما می توانید با نرم افزارهایی مانند  Acrobat Reader فرم را دانلود کرده و سپس اطلاعات خود را تكمیل كنید. حتما براساس دستورالعمل اطلاعات خود را تكمیل كنید. فرم هایی كه به صورت دست نویس باشند ترتیب اثر داده نخواهند شد.

ویزای خبرنگاری J1 , J2 چین -بهروزسیر

با ویزای J1 و J2 چین می توانید به مدت 180 روز اخبار داخل چین را به سراسر جهان مخابره كنید

  •  فرم اضافی: فرم اضافی V.2018-J ویزا (کل 1 صفحه). کنسولگری چین اخیرا برای تکمیل برنامه های ویزای J نیاز به فرم دیگری داشت. این فرم می تواند به صورت دستی یا تایپ شود. شرایط ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین متناسب با هر كشوری متفاوت است.

الزامات ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین

  • اعلان اجازه کار اولیه برای ویزای Z  صادر شده توسط امور خارجه چین.

هنگامی که این اعلان ها و مجوزها صادر می شوند ، باید توسط آژانس دولتی صادر کننده به کنسولگری چین ارسال شود. بسته به محل زندگی شما ، آنها باید در کنسولگری های مختلف ارسال شوند.

  • دعوت نامه مقامات یا شرکت تابعه رسانه چینی شرکت كه برای شما ارسال شده است. در نامه دعوت نامه می بایست لیست نام شما ، شماره گذرنامه ، تاریخ صدور و تاریخ انقضا ، جنسیت ، تولد ، زمان ورود و عزیمت ، مکان مصاحبه یا محل کار ، محتوای ، معرفی آژانس خبری و نام / آدرس / شماره تماس آژانس خبری چین ذكر شده باشد. شرایط ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین به گونه ای باشد كه همه خبرنگاران بتوانند به داخل چین وارد شوند.
  • نامه معرفی شرکت رسانه ای شما در ایران ، که شامل نام ، شماره گذرنامه ، تاریخ و تاریخ انقضا ، جنسیت ، تاریخ تولد ، موقعیت در شرکت ، سال های کار ، بخش یا منطقه پوشش خبری نام / آدرس / شماره تماس آژانس خبری در جمهوری اسلامی ایران.
  • یک کپی از رزومه فعلی شما. نسخه فعلی رزومه باید حداقل 5 سال سابقه کار داشته باشد.

ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین -بهروزسیر

ویزای خبرنگاری J1  و J2 می تواند برای همه خبرنگاران جهان خبر خوبی باشد

شرایط عكس گذرنامه برای ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین

  • دو عکس گذرنامه نوع اخیر (200×200 سانتی متر) که در 6 ماه گذشته با پس زمینه سفید گرفته شده است. عکس باید به فرم درخواست ویزا پیوست شود.
  • متقاضیانی که طی 2 سال گذشته به کشور چین رفته اند ، باید نسخه ای از جدیدترین ویزای چینی صادر شده و همچنین نسخه ای از آخرین تمبرهای ورود و خروج در گذرنامه را تهیه کنند.
  • اثبات اقامت: لطفا یک کپی از گواهینامه رانندگی یا کپی شناسنامه صادر شده از دولت دیگر یا شناسه کارمند را تهیه کنید. اگر هیچ یک از این موارد را در اختیار ندارید ، لطفاً یک کپی از صورتحساب / بیانیه بانکی / یا هر نامه دیگری را که نام و آدرس خانه خود را نشان می دهد برای ما ارسال کنید.
  • هزینه ها و روش های پرداخت: چک های شخصی ، چک های تجاری ، چک صندوقدار ، سفارشات پول و کارت اعتباری را برای صرفه جویی ، منظم و صریح خدمات می پذیریم. فرم سفارش کارت اعتباری را می توان به همراه سایر مدارک برای ما ارسال كنید.

ویزای خبرنگاری J1 , J2 چین -بهروزسیر

با ویزای خبرنگاری چین می توانید در همه رویدادهای مهم داخل چین شركت كنید

  • هزینه های ویزای خبرنگاری J1 و J2 چین – بسته به اینکه شهروند چه كشوری باشید ، هزینه ویزا متفاوت است. کنسولگری چین هزینه های مختلفی برای ملیت های مختلف دارد ، ما چک یا سفارش پول / وجه صندوقدار را قبول می کنیم و یا می توانید با کارت اعتباری پرداخت کرده و فرم سفارش کارت اعتباری را تکمیل کنید کلیه پرداخت را می توان به همراه تمام مدارک مورد نیاز به دفتر ما ارسال كنید.

* برای اطلاع از نرخ هزینه ویزای به صفحه ویزای چین رفته و از نرخ های به روز مطلع شوید.

شهروندان افغانستان ، فرانسه ، ایران ، عراق ، لیبی ، پاکستان ، نیجریه ، نیجریه ، سیرالئون ، سومالی ، سودان ، سودان ، سوریه ، و یمن بدون توجه به اینکه شهروند دائم ایالات متحده هستید باید درخواست ویزا دهند.

(1) کنسولگری چین ممکن است در شرایط خاص کارت سبز اصلی را درخواست کند. شما باید هزینه ارسال کارت سبز اصلی را تقبل كنید.

(2) کنسولگری چین این حق را دارد که پس از ارسال مطالب ، با متقاضیان مصاحبه كند،  حتی اگر کشور شما در لیست کشورهای معاف قرار گرفته باشد.

(3) کنسولگری چین ویزای J را فوری صادر نمی كند.

منبع

https://chinesevisaoffice.com/