تهران، بهشتی، میدان تختی
شنبه - پنجشنبه 9.00 - 17.00

کشور اندوزی کجاست | آیا دین مردم اندونزی اسلام است؟

کشور اندونزی
چکیده این مطلب:

کشور اندونزی کجاست و جمعیت اندونزی به خصوص جمعیت مسلمان اندونزی چقدر است. در این مقاله از بهروزسیر به بررسی کشور اندونزی از دین و ….

نویسنده: منتشر شده در: 17 جولای 2023 2,587 بازدید

اندونزی کجاست؟

اندونزی یک کشور جزیره ای در جنوب شرقی آسیا است که در جنوب تایلند، شرق سنگاپور، شمال غربی استرالیا و جنوب غربی فیلیپین قرار دارد. اندونزی با اقیانوس هند در غرب و اقیانوس آرام در شرق هم مرز است. اندونزی از بیش از 17 هزار جزیره تشکیل شده است که بزرگترین آنها جاوا، سوماترا و کالیمانتان هستند.

اندونزی بزرگترین کشور جزیره ای در جهان و چهارمین کشور پرجمعیت جهان است. جمعیت این کشور بیش از 270 میلیون نفر است و پایتخت آن جاکارتا است. اندونزی یک کشور چند فرهنگی است و بیش از 300 گروه قومی در این کشور زندگی می کنند. زبان رسمی اندونزی اندونزیایی است که یک زبان استوایی است که بر پایه زبان مالایی است. میتوان گفت اندونزی یک کشور در حال توسعه است و اقتصاد آن بر کشاورزی، معدن و گردشگری استوار است. این کشور دارای منابع طبیعی غنی مانند نفت، گاز طبیعی، زغال سنگ و طلا است.

سوماترا کجاست

جزایر کشور اندونزی را می توان به جزایر سوندای بزرگ سوماترا (سوماترا)، جاوه (جاوا)، گستره جنوبی بورنئو ( کالیمانتان )، و سلبس (سولاوسی) گروه بندی کرد. جزیره سوماترا بخشی از مجمع الجزایر اندونزی است که به خاطر زمین های ناهموار استوایی و آتشفشان های فعال متعددش مشهور است. سواحل سوماترا جذابیت زیادی برای گردشگری جزیره دارد.

جزیره سوماترا با مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از سفر به قلب جنگل، ماجراجویی‌های آب‌های سفید و یکی از بهترین فرصت‌ها برای دیدن اورانگوتان وحشی در جهان قطعا ارزش سفر و بازدید را دارد.

عکس سواحل سوماترا در کشور اندونزی

عکس سواحل سوماترا در کشور اندونزی

سوماترا یکی از سردترین مناطق کشور اندونزی است که میانگین دمای روزانه آن تنها 32 درجه است. رطوبت و دمای بالا، هوا را در مواقعی دلپذیر و در عین حال گرمسیری مرطوب می کند. در تمام طول سال گرم است و در دمای متوسط ​​آب 29 درجه است.

اسلام محبوب ترین دین در سوماترای غربی ، کشور اندونزی است که 97.42 درصد از کل جمعیت آن را پذیرفته اند. اگر جزایر منتاوای را که اکثریت ساکنان سوماتران غربی غیرمسلمان (پروتستان) در آن ساکن هستند، حذف کنیم، جمعیت مسلمانان به 99.6 درصد افزایش می یابد.

جشنواره ای در کشور اندونزی که زنان با پوششی اسلامی ظاهر شده اند.

جشنواره ای در کشور اندونزی که زنان با پوششی اسلامی ظاهر شده اند.

پایتخت کشور اندونزی کجاست؟

پایتخت کشور اندونزی، جاکارتا، شلوغ و پرجمعیت است. این کشور دارای جاذبه‌های فرهنگی و طبیعی بسیاری مانند جزیره بالی است. سفر به اندونزی با هواپیما ساده‌ترین راه برای رفت‌وآمد در شهرها است. قطارها، اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها وسیله حمل‌ونقل خوبی هستند. این کشور با بیش از 259 میلیون نفر جمعیت، چهارمین کشور پرجمعیت جهان است. تنها یک‌سوم جزایر مسکونی هستند و دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند که حدود 1500 مورد از آن‌ها تا سال 2050 ناپدید خواهند شد. به دلیل زیاد بودن آن‌ها، این جزایر بسیار متنوع هستند که نه‌تنها به گیاهان و جانوران محلی مربوط می‌شود، بلکه شامل تاریخ فرهنگی جذاب نیز می‌شود.

با اخذ ویزای اندونزی با بهروزسیر با خیالی راحت به این کشور سفر کنید.

جمعیت اندونزی

جمعیت اندونزی بر اساس برآورد سازمان ملل در 1 ژانویه 2023، 273,523,615 نفر است. این کشور پرجمعیت ترین کشور در جنوب شرقی آسیا و 4 مین کشور پرجمعیت جهان است. اندونزی همچنین کشوری با بیشترین جمعیت مسلمان در جهان است.

جمعیت اندونزی معادل 3.51 درصد از کل جمعیت جهان است. این کشور رتبه 4 را در فهرست کشورها بر اساس جمعیت دارد. تراکم جمعیت در این کشور 151 در هر کیلومترمربع (391 نفر در هر مایل مربع) است. مساحت کل زمین 1811570 کیلومترمربع (699451 مایل مربع) است. 56.4 درصد از جمعیت شهرنشین هستند (154,188,546 نفر در سال 2020) میانگین سنی در این کشور 29.7 سال است.

نمودار رشد افزایش جمعیت کشور اندونزی بر اساس دیتای CEIC

نمودار رشد افزایش جمعیت کشور اندونزی بر اساس دیتای CEIC

جمعیت مسلمانان اندونزی

جمعیت مسلمانان اندونزی تقریبا به یک میلیون میرسد که بیشتر در اطراف جاکارتا، پایتخت این کشور زندگی می‌کنند. اکثر شیعیان اندونزیایی در اطراف جاوا، مادورا و سوماترا سکونت دارند.

دین اندونزی

اندونزی یک کشور چند دینی است و بزرگترین جمعیت مسلمان جهان را دارد. حدود 87.2% از جمعیت اندونزی مسلمان هستند، که عمدتاً سنی هستند. حدود 10.9% از جمعیت مسیحی هستند، که عمدتاً پروتستان و کاتولیک هستند. حدود 1.7% از جمعیت هندو هستند و حدود 0.8% بودایی هستند. حدود 0.2% از جمعیت پیرو سایر ادیان یا هیچ دینی نیستند.

اسلام دین دولتی اندونزی است، اما دولت آزادی مذهب را تضمین می کند. دولت از هیچ دینی حمایت مالی نمی کند و هیچ دینی را بر دین دیگر ترجیح نمی دهد. ادیان اندونزی با تاریخ و فرهنگ این کشور در هم تنیده شده است. اسلام تأثیر عمیقی بر فرهنگ اندونزی داشته است و می توان آن را در معماری، هنر، موسیقی و غذای اندونزی مشاهده کرد. مسیحیت، هندو و بودایی نیز تأثیر قابل توجهی بر فرهنگ اندونزی داشته اند.

اندونزی یک کشور چند فرهنگی است و مردم آن از فرهنگ های مختلف با ادیان مختلف هستند. مردم اندونزی به طور کلی با هم به خوبی زندگی می کنند و احترام زیادی به ادیان یکدیگر قائل هستند. احتمالا این سوال برایتان پیش بیاید که دین اندونزی قبل از اسلام چه بود؟ قبل از تبدیل مجمع الجزایر به اسلام، ادیان غالب در اندونزی هندوئیسم (به ویژه سنت شیویسم آن) و بودیسم بودند.

اندونزی چه زمانی مسلمان شد؟

مسلمانان خارجی قرن ها در اندونزی و چین تجارت می کردند. یک سنگ قبر مسلمان در جاوه شرقی دارای تاریخ مربوط به 1082 است. با این حال، شواهد قابل توجهی از اسلام در اندونزی تنها از اواخر قرن سیزدهم در شمال سوماترا وجود دارد.

اندونزی بزرگترین کشور مسلمان جهان

کشور اندونزی دارای بیشترین جمعیت مسلمان در بین کشورهای جهان است . تعداد ساکنان مسلمان کنونی حدود 207 میلیون نفر تخمین زده می شود که اکثر آنها به اسلام سنی پایبند هستند. در اندونزی، اسلام برخلاف خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب آسیا که در نتیجه فتوحات اعراب تحت سلطه آن قرار گرفت، بطور مسالمت آمیز گسترش یافت. بنابراین اسلام در این کشور از محبوبیت بالایی برخوردار است.

اسلام در اندونزی

درصد بالایی از جمعیت کشور اندونزی مسلمان هستند. بااین‌حال، این بدان معنا نیست که یک گروه منسجم را تشکیل می‌دهند. ازآنجایی‌که مناطق مختلف اندونزی با تاریخ‌های جداگانه مشخص‌شده‌اند و بنابراین تأثیرات متفاوتی را جذب کرده‌اند، درنتیجه ایمان اسلامی نیز متفاوت بوده است. اگرچه روند اسلامی سازی قرن‌ها تا به امروز ادامه دارد، اما اندونزی تنوع گونه‌های اسلامی خود را از دست نداده است. در حال حاضر بیش از 207 میلیون مسلمان در این کشور زندگی می‌کنند که اکثراً مسلمانان سنی هستند.

تجارت نقش مهمی درروند اسلامی شدن این کشور ایفا کرد. روند اسلامی شدن این کشور در یک‌رشته امواج شامل تجارت بین‌المللی، تأسیس سلاطین مختلف اسلامی بانفوذ و جنبش‌های اجتماعی رخ داد.

تعداد شیعیان اندونزی

اندونزی به‌عنوان کشوری مسلمان در جنوب شرق آسیا، میزبان تعداد زیادی از شیعیان است. تأسیس سازمان‌ها و مراکز اسلامی و شیعه در کشور اندونزی نشان‌دهنده فضای گسترده شیعه حاکم بر این کشور است.

اندونزی بیشتر سنی است یا شیعه؟

اندونزی پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان است اما اکثریت مسلمانان این کشور سنی هستند . شیعه بودن در اندونزی غیرقانونی نیست، اما اقلیت های مذهبی شکایت دارند که به طور فزاینده ای قربانی جنایات خشونت آمیز می شوند که اغلب بدون مجازات می مانند.

آیا می توانید در اندونزی الکل بنوشید؟

آیا الکل در اندونزی قانونی است؟ به عنوان کشوری که اکثریت آن مسلمانان است، نوشیدن الکل توسط قوانین دین ممنوع است . با این حال، از آنجایی که اندونزی کشوری با فرهنگ ها و مذاهب متنوع است، در حال حاضر هیچ ممنوعیتی برای الکل در اندونزی وجود ندارد، به استثنای آچه.

اکثر دین مردم اندونزی اسلام است که در این عکس نماز جماعت در اندونزی را میبینید

اکثر دین مردم اندونزی اسلام است که در این عکس نماز جماعت در اندونزی را میبینید

امنیت کشور اندونزی

نیروهای مسلح کشور اندونزی اندکی پس از اعلام استقلال این کشور در آگوست 1945 تأسیس شدند. نیروهای اصلی متشکل از سربازانی بودند که توسط ارتش هلند و ژاپن آموزش‌دیده بودند و همچنین گروه‌های شبه‌نظامی مسلحی که برای از بین بردن جنگ چریکی شرکت کرده بودند. اندونزی به‌طور دائم از کنترل هلندی، تحت ریاست جمهوری سوکارنو و سوهارتو، نیروهای مسلح جمهوری اندونزی (angkatan bersenjata republik indonesia abri) شامل ارتش، نیروی دریایی، نیروی هوایی و پلیس بود.

پس از ریاست جمهوری سوهارتو، نیروهای مسلح به یکی از نام‌های پیش از سوکارنو، ارتش ملی اندونزی (tentara nasional indonesia tni) بازگشتند و پلیس به یک واحد جداگانه تقسیم شد. ارتش که بیش از سه‌چهارم نیروها را تشکیل می‌دهد، بزرگ‌ترین بخش تینی باقی‌مانده است. مردان باید حداقل 18 سال سن داشته باشند تا به خدمت اجباری انتخابی نیروهای مسلح بپیوندند که نیاز به تعهد دوساله دارد.

ایمنی در کشور اندونزی

باید از خطر جنایات خیابانی و جیب‌بری، به‌ویژه در مناطق توریستی شلوغ در بالی، جایی که گزارش‌هایی از کیف‌قاپی وجود دارد، آگاه باشید. اقدامات معقول برای محافظت از خود و اموال خود انجام دهید. مراقب پاسپورت و کارت‌های بانکی خود باشید و از سفر به‌تنهایی خودداری کنید.

اقتصاد اندونزی

اقتصاد کشور اندونزی بزرگ‌ترین اقتصاد در جنوب شرقی آسیا و شانزدهمین اقتصاد بزرگ در جهان است، با تولید ناخالص داخلی سالانه (GDP) تقریباً 940.9 میلیارد دلار (2016) ارزش دارد. در سال 2014، بخش خدمات برجسته‌ترین کارفرما در اندونزی بود که 45 درصد از کارگران محلی را تشکیل می‌داد (در مقایسه با تنها یک‌سوم در سال 1990). پس‌ازآن بخش کشاورزی که 34 درصد از کارگران محلی را استخدام می‌کند (از 56 درصد در سال 1990 کاهش‌یافته است) و بخش صنعت (ازجمله تولید) که 21 درصد از کارگران محلی را تشکیل می‌دهد (در سال‌های اخیر برجسته‌تر شده‌اند).

اقتصاد در کشور اندونزی

اقتصاد در کشور اندونزی

اقتصاد کشور اندونزی با همسایگان آسیایی خود مانند تایلند و سنگاپور تفاوت‌های قابل‌توجهی دارد. به‌طور ویژه، اقتصاد عمدتاً توسط فعالیت‌های داخلی به‌جای صادرات هدایت می‌شود که به جلوگیری از بحران جهانی 2008-2009 کمک کرد.

قبل از شروع بحران اقتصادی آسیا در سال 1997، تولید ناخالص داخلی این کشور با 624337 میلیارد دلار در رتبه بیست و دوم جهان قرار داشت – این معادل درآمد سرانه سالانه تقریباً 705 دلار است. اقتصاد در سال 1998 منقبض شد، اما در سال 1999 به دلیل افزایش هزینه‌های دولت و مصرف‌کننده، رشد خود را از سر گرفت. سال‌های بعدی رشد اقتصادی، این کشور را به 20 اقتصاد برتر جهان ارتقا داد و این کشور را به عضویت گروه کشورهای G20 رساند.

با رشد متوسط ​​تولید ناخالص داخلی بیش از 5.7 درصد در سال. سال 2016 نرخ رشد کمی کمتر از 4.9 درصد داشت. این به دلیل کاهش مصرف خصوصی، کاهش مخارج دولت و قیمت پایین کالاها است. با نگاهی به آینده، میانگین رشد تولید ناخالص داخلی سالانه 5.7 درصد برای دوره 2017 تا 2021 پیش‌بینی می‌شود که کشور اندون را در مسیر پیوستن به کلوپ اقتصادهای تریلیون دلاری ظرف چند سال قرار می‌دهد. رشد اقتصادی قوی به این کشور کمک می‌کند تا به کاهش چشمگیر فقر دست یابد…

بر اساس گزارش بانک جهانی، اندونزیایی‌هایی که در فقر زندگی می‌کنند بین سال‌های 1999 تا 2014 از 23.4 درصد جمعیت به 11.3 درصد کاهش‌یافته است. این با رشد گسترده تعداد اندونزیایی‌هایی که طبقه متوسط ​​محسوب می‌شوند – که اکنون به 50 میلیون نفر می‌رسد – و افزایش سرمایه‌گذاری اندونزی مصادف شده است. در خدمات اساسی، به‌ویژه آموزش‌وپرورش.

این کشور دارای اقتصاد مبتنی بر بازار است که در آن دولت نقش مهمی را ایفا می‌کند، ازجمله مدیریت قیمت برخی از کالاهای اساسی مانند سوخت، برنج و برق.

ازنظر ارزش‌افزوده، بخش صنعت 40 درصد از تولید ناخالص داخلی را در سال 2015 به خود اختصاص داده است. سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی قابل‌توجه و مشوق‌های دولتی این صنعت را برای رشد آینده قرار داده است. بخش‌های عمده صنعتی شامل نفت و گاز طبیعی، منسوجات و پوشاک، معدن، کفش، تخته سه لا، لاستیک و کودهای شیمیایی است. بخش خدمات به همان اندازه برای اقتصاد مهم است و در سال 2015،43 درصد تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر، کشاورزی تنها 14 درصد را به خود اختصاص داده است.

شرکای تجاری اصلی اندونزی ژاپن، چین، سنگاپور و کره جنوبی هستند. ایالات‌متحده نیز بازار صادراتی قابل‌توجهی است. مهم‌ترین کالاهای صادراتی اندونزی نفت و گاز، مواد معدنی، روغن نخل خام، لوازم الکتریکی و محصولات لاستیکی است.

کشور اندونزی برای زندگی

کشور اندونزی از قرن 16 تا 20 در معرض استعمار بوده است. اولین انسانی که در این کشور زندگی می‌کرد هومو ارکتوس بود که در زبان عامیانه به او «مرد جاوا» می‌گویند. این واقعیت منشأ زندگی انسان را در مجمع‌الجزایر حدود نیم میلیون سال پیش نشان می‌دهد.

زندگی در کشور اندونزی تحت تأثیر یک تاریخ استعماری بسیار آشفته بوده است. در قرن شانزدهم، زمانی که میل به ادویه‌جات، ترشی جات در اوج خود بود، در بین استعمارگران اروپایی رایج شد. در آن زمان، مردم بومی با هجوم حکومت پرتغالی روبرو شدند و سپس، در قرن هفدهم، هلندی‌ها آمدند.

پیشنهاد شده این مطلب رو بخونی »»  هزینه زندگی در اندونزی

هلندی‌ها برای مدت کوتاهی مستعمره خود را به بریتانیایی‌ها پس از ورشکستگی شرکت هلندی هند شرقی از دست دادند، اما در سال 1816 کنترل خود را دوباره به دست گرفتند و تا اواخر دهه 1940 آن را حفظ کردند. در قرن بیستم، جمعیت اندونزی شروع به مبارزه تاکتیکی برای استقلال خود کردند که در سال 1949، زمانی که هلند سرانجام حاکمیت این کشور را به رسمیت شناخت، محقق شد.

به‌منظور متحد کردن تنوع قومی زیاد در کشور اندونزی، بنیان‌گذاران دولت مدرن یک حکومت جمهوری ایجاد کردند. تلاش مختصری در یک جمهوری فدرال انجام شد، اما در سال 1949 تصمیم گرفته شد که این کشور به‌عنوان جمهوری متحد اندونزی شناخته شود. 34 استان وجود دارد که هرکدام توسط یک فرماندار اداره می‌شوند. استان‌ها بیشتر به مناطق و شهرستان‌ها تقسیم می‌شوند. جوکو ویدودو، رئیس‌جمهور کنونی، از ژوئیه 2014 روی کار آمده است

کشور اندونزی اندونزی خانه صدها زبان و گویش محلی است. پرمخاطب‌ترین آن‌ها، جاوانی ها هستند که نام بزرگ‌ترین قومیت در کشور نیز هست. اکثریت اندونزیایی‌ها مسلمان (87.2%) هستند و تعداد کمی از معترضان (7%)، کاتولیک‌ها (2.9%)، هندوها (1.7%) و دیگران به این صفوف پیوستند.

همان‌طور که قبلاً گفته شد، بیش از 259 میلیون نفر در کشور اندونزی در مساحتی بیش از 1.9 میلیون کیلومترمربع زندگی می‌کنند. بزرگ‌ترین شهر، پایتخت آن در جاوا، جاکارتا است که طبق سرشماری رسمی سال 2011، 10.1 میلیون نفر جمعیت دارد. در همان جزیره، دومین شهر بزرگ، سورابایا، 2.8 میلیون نفر یافت می‌شود، درحالی‌که باندانگ در جاوا و مدان در سوماترا به ترتیب با 2.4 و 2.1 میلیون نفر پس‌ازآن قرار دارند.

بزرگترین دریاچه آتش فشانی جهان در کشور اندونزی

کشور اندونزی دارای بیش از 120 آتش‌فشان فعال است که مشهورترین آن‌ها کوه مراپی، کوه برومو، کراکاتوآ، تامبورا و کوه کرینچی است که بلندترین آتش‌فشان در این کشور با ارتفاع 3805 متر است. پانچک جایا با ارتفاع 4884 متر بلندترین کوه کشور است که در جزیره گینه نو واقع‌شده است. همچنین بلندترین کوه جهان در یک جزیره است. به‌شدت زلزله‌خیز است. کشور اندونزی اندونزی با ژاپن به‌عنوان کشوری که بیشترین زمین‌لرزه را داشته است، رقابت می‌کند. دریاچه توبا یک دریاچه طبیعی بزرگ در شمال سوماترا است که دهانه یک ابر آتش‌فشان را اشغال می‌کند و بزرگ‌ترین دریاچه آتش‌فشانی جهان است.

دریاچه توبا بزرگترین دریاچه آتش فشانی جهان در کشور اندونزی

دریاچه توبا بزرگترین دریاچه آتش فشانی جهان در کشور اندونزی

2 دیدگاه دربارهٔ «کشور اندوزی کجاست | آیا دین مردم اندونزی اسلام است؟»
عمر گفت:

لطفا کمتر چرت بگید این کشور کلا مسلمان است وتوسط خلیفه دوم اسلام حضرت عمر فاروق مسلمان شد ضمنا شیعه هم ندارد

بهنام سبزی گفت:

با سلام. بله همانطور که در متن این مقاله هم اشاره شده است، اکثریت مردم اندونزی مسلمان هستند و حدودا 1درصد دین خود را شیعه اعلام کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + هشت =

تماس بگیرید